Kiviču izsauc uz policiju sniegt paskaidrojumus

tautaruna.lv 21.janvāris 2020, 11:57
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64
Skandalozais mūziķis Andris Kivičs sociālajos tīklos pavestījis, ka viņam jāierodas policijā sniegt paskaidrojumus. Kā izrādās, izdevniecības "Rīgas Viļņi" žurnālisti vērsušies pie drošības iestādēm sakarā ar Kiviča publiski izteiktajiem draudiem par publisku izrēķināšanos ar viņiem.
Kā skaidro Kivičs, runa ir par viņa izteikumiem raidījumā "Pāļa bazārs" attiecībā uz izdevuma "Kas Jauns" redaktoru Uldi Landmani un žurnālistu Juri Vaidakovu.

"Nabaga "kas ļauns" galv. redaktors Uldis Landmanis un nabaga slidenais zutis, "kas ļauns" veterāns Juris Vaidakovs.
Abi kretīneļi katru nedēļu tiesā cilvēkus, taisa naudu uz mirušajiem, vērpj intrigas, emocionāli izvaro citus, rakņājas pa citu sūdiem, izsmej citu cilvēku skaistākās dienas, bet tagad abiem nabadziņiem ir draudēts izklaides raidījumā "Pāļa bazars".
Pie tam viņiem ir ļoti slikti ar dzirdi, jo raidījuma vadītājs jautāja, kam "teorētiski" vajadzētu pa muti, " raksta Kivičs.

Kivičs arī publicējis policija atsūtītā uzicinājuma foto. Tajā teikts, ka par Kiviča izteiktajiem draudiem uzsākta resoriskā pārbaude.

"Es, protams, uz Valsts policiju, kuru, starp citu, ļoti cienu,(jo ir vairākas reizes operatīvi palīdzēts) aiziešu, un pie reizes uzrakstīšu pāris iesniegumus par kārtējiem meliem apgalvojuma formā, uz pa citu dzīvēm rakņāties mīlošajā miskastes žurnālā kas ļauns," piebilst mūziķis.

View this post on Instagram

A post shared by Andris un Liene Kiviči (@andrislienekivici) on

Kā iepriekš tika vēstīts par jau minēto interviju raidījumā "Pāļa bazārs", Kivičs ar sociālo tīklu starpniecību uzrunājis savus sekotājus un fanus, lūdzot neskatīties raidījumu, kurā pats ir piedalījies.

Mūziķis apgalvoja, ka vietnē Youtube pieejams raidījums, kurā piekritis piedalīties. Tajā, lietojot alkoholu, Kivičs atbildējis uz dažādiem jautājumiem par sevi, daloties arī uzskatos par citiem cilvēkiem un notikumiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas