Bijusī TV seja Daina Lipiniece strādā burgeru restorānā

Viktorija Gabrjuna 21.janvāris 2020, 14:30
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64 Photo Agency
Pēc 16 gadu ilga darba LNT Ziņu studijā ziņu diktore Daina Lipiniece tagad ikdienā ir sastopama burgeru restorānā Salaspilī, vēstīts Zanes Piļkas-Karaļevičas materiālā "Bijusī diktore strādā burgeru restorānā" izdevumā "Privātā Dzīve".

Daina stāsta, ka ideja par savu restorānu viņas bērnības pilsētā Salaspilī abiem ar vīru radās spontāni un 1.janvārī restorānam jau apritēja pusgads.

Daina gan pagaidām neprognozē, vai šis bizness nākotnē nesīs reālu peļņu, taču ar prieku atzīst, ka pagaidām klientu netrūkst, un cilvēki ar restorānu ir apmierināti.

Daina arī atklāj, ka pie viņas ir viesojušies bijušie kolēģi no televīzijas un bieži vien apmeklētāji ir pārsteigti, bijušo TV dīvu ieraugot aiz letes.

"Jā, savā uzņēmumā es daru visu. Ja vajag - esmu viesmīle, ja nepieciešams - bārmene, mazgāju arī traukus un grīdu. Neviens darbs man nav svešs. Manuprāt, restorāna saimniekam jāzina savi klienti," pauž Daina.

facebook.com

Kā zināms, pērnā gada beigās "All Media Baltics" paziņojusi, ka Baltijā strādās ar TV3 zīmolu un veiks izmaiņas arī televīzijas kanālu portfelī, tostarp kanāls LNT vairs neturpinās darbu esošajā formā. "All Media Baltics" paplašinājusi kanāla TV3 piedāvāto ziņu apmēru, pārnesot lielāko daļu no LNT ziņu dienesta radītā satura.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:51

Jaunākās diskusijas