Tiek atklātas pārsteidzošas detaļas par Annas Lieckalniņas laulību

Viktorija Gabrjuna 21.janvāris 2020, 11:30
 
Alise Šulca/F64
Bijusī TV dīva un personības izaugsmes trenere Anna Lieckalniņa, kas iepriekš atklāti atzinusi, ka piedzīvojusi vardarbību, pati tiek vainota fiziskā un emocionālā vardarbībā, vēstīts Gitas Vīksnes materiālā "Lieckalniņu vaino vardarbībā" izdevumā "Privātā Dzīve".
Izdevums saņēmis anonīmu vēstuli, kurā bija teikts, ka Annas stāstītais par vardarbību laulībā ar uzņēmēju Rafaelu Krimelu neatbilst patiesībai.

Vēstulē teikts, ka Anna un Rafaels iepazinušies Geštalta institūtā, kur viņa strādājusi, bet viņš vērsies pēc palīdzības.

Anna esot iepazinusi viņa personību un materiālo stāvokli un novērtējusi kā labu ķērienu. Savukārt, esot jau laulībā, Anna lepojās, ka viņai mājās nekas nav jādara, mājas darbi bija uzticēti vīram, Anna uzjautrinājās, ka var iekaustīt vīru, jo viņš pret sievieti roku nepacels un pat esot pārmetusi, ka Krimels viņai pārskaita par maz naudas.

Arī Annas māsa Valmieras Drāmas teātra aktrise Ilze Lieckalniņa uzsver - māsas intervijā par vardardbību teiktais neatbilst patiesībai.

Pati Anna gan skaidro, ka vēstules autors ir kāds cilvēks, kas viņu vajā jau vairākus gadus. Viņa ir lūgusi palīdzību arī policijai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:24

Jaunākās diskusijas