VIDEO: Viktorijai Vaildai izdevies glābt savas lielās krūtis

tautaruna.lv 27.janvāris 2020, 0:02
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Par Latvijas lielāko krūšu īpašnieci dēvētā modele Viktorija Vailda pēc ilgāka laika atgriezusies sociālajos tīklos ar pikantu video.

Kā vēstījām iepriekš, Viktorija Vailda bija atklājusi šokējošas detaļas par likstām, kādām nācies iet cauri - vienā no krūtīm radies caurums. Lai savestu kārtībā sievietes kuplās krūtis un saglābtu implantus bijis nepieciešams iztērēt 20 000 eiro.

Portālam Skaties.lv modele bija norādījusi, ka viņa piedzīvojusi komplikācijas ar lielajām krūtīm. ”Zem vienas krūts āda palika plānāka, parādījās brūcīte, tā līdzinājās izgulējumam un drīz vien brūce ieguva cauruma apmērus. Caurums bija trīs centimetrus liels, varēju ielikt pirkstu un aiztikt implantu,” pārdzīvoto portālam atklājusi Viktorija.

Pārciešot divas operācijas un iztērējot pāris desmitus tūkstošus eiro, kuplās krūtis Viktorija saglāba un atkal turpina dalīties ar pikantiem video.

View this post on Instagram

A post shared by ⭐️Victoria Wild⭐️ (@victoriawildofficial) on

Jāatgādina, ka iepriekš Viktorija dalījās ar saviem uzskatiem par sievietes figūru. Vailda neieteica sekot diētām, jo kā nekā būt tievām vairs nav modē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:48

Jaunākās diskusijas