Prognoze: Megana un Harijs kļūs par miljardieriem

tautaruna.lv 16.janvāris 2020, 13:11
 
REUTERS/SCANPIX/LETA
Pēc prinča Harija un Meganas Mārklas publiskā paziņojuma, ka viņi atsakās no karalisko pienākumu pildīšanas un turpmāk paši pelnīs naudu, pārim tiek prognozēti rekordlieli ienākumi, raksta "Daily Mail".
Slavenais mārketinga un biznesa guru Marks Marksons pauda pārliecību, ka karaliskais pāris saņems daudz izdevīgu piedāvājumu sadarboties.

"Megana pelnīs aptuveni ceturtdaļu mijjarda gadā turpmāko piecu gadu laikā. Tas viņai neprasīs milzīgas pūles. Un tas vēl nav viss. Ja Harijs aktīvi pieslēgsies darbam, viņš pelnīs tik pat lielu naudu," pauda eksperts.

Marksons kā piemēru minēja, ka Megana un Harijs var organizēt dažādus seminārus un lekcijas, kur uzstāsies ar runām. Viņš pats esot gatavs samaksāt pārim piecus miljonus dolāru par piecām uzstāšanās reizēm Austrālijā.

Vēl eksperts kā iespējamo peļņas avotu minēja līgumu, piemēram, ar kinokompāniju Netflix, kas ne tikai pārdod skatītājam nopirktu saturu, bet to veido arī paši. Marksosns ir pārliecināts, ka kinokompānijas interesē tādi ļaudis kā Megana un Harijs.

Tāpat neesot izlēgta arī grāmatu sarakstīšana.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:12

Jaunākās diskusijas