FOTO: Slavenā seriāla "Intrigante" aktrise šokē ar foto

tautaruna.lv 19.janvāris 2020, 21:46
 
AFP / Scanpix / LETA
Arī Latvijā populārā seriāla "Intrigante"galvenās lomas atveidotāja Bleika Laivlija pārsteigusi savus Instagram sekotājus ar foto, kurā kļuvusi gluži neatpazīstama.
Aktrise piedzīvojusi vizuālās pārvērtības, iejūtoties lomā savai nākamajai filmai "The Rhythm Section", kura iznāks janvāra beigās. Publicētajā foto Laivlija, kuru ierasts redzēt ar zeltainām matu cirtām, redzama ar īsu matu griezumu.

Komentāros cilvēki norāda, ka aktrisi ir grūti atpazīt. Komentētāju vidū gan veidojusies diskusija par jautājumu vai lomas dēļ mati nogriezti, vai tā ir parūka: "Tas ir šokējoši, jo Bleiku Laivliju pazīst, kā blondu un garu matu īpašnieci jau kopš viņas pusaudžu gadiem. Vai viņa kādreiz ir nogriezusi matus lomas dēļ?"

View this post on Instagram

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Bleika Laivlija vislabāk pazīstama kā galvenās lomas izpildītāja seriālā "Intrigante", kurā filmējās no 2007. līdz 2012. gadam . Tāpat filmējusies dažādās filmās, tai skaitā "Pieņemti" (2006), "Ceļojošo bikšu māsība" (2005), "Pipas Lī privātā dzīve" (2009), "Zaļais lukturis" (2011), "Adelainas gadi" (2015) u.c.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:11

Jaunākās diskusijas