FOTO: Skat, kādi neparasti suvenīri radīti par godu Harija un Meganas skandālam

Baiba Puriņa 15.janvāris 2020, 16:32
 
EPA/SCANPIX/LETA
Tagad ikvienam, kurš seko līdzi karaliskās ģimenes peripētijām un slavenajam Harija un Meganas lēmumam atteikties no karalisko pienākumu pildīšanas, ir iespēja internetā iegādāties īpašus suvenīrus par godu tā dēvētajam "megsitam" (Megxit).

Interneta veikals "Etsy" piedāvā iegādāties gan krūzes, gan kreklus un rotaslietas, kas veltītas šī brīža aktuālakajam karaļnama notikumam.

Interesentiem ir iespēja par mazliet vairāk nekā 12 eiro iegādāties krūzi, kuras uzraksts paskaidro no slavenā breksita aizgūto un tagad karaļnamam pielāgoto terminu - megsitu, kas nozīmējot "toksisku attiecību izbeigšanu un labākas dzīves uzsākšanu".

Ekrānšāviņš/Etsy

Piedāvājumā ir arī krūze, kas norāda, ka pāris izvēlējies mīlestību karalisko pienākumu vietā.

Ekrānšāviņš/Etsy

Tāpat var iegādāties kaklarotas ar uzrakstu: "Es izdzīvoju megsitu 2020".

Ekrānšāviņš/Etsy

Par godu megsitam var iegādāties arī T-kreklus.

Ekrānšāviņš/Etsy

Jāteic, ka arī slavenā karaliskā pāra kāzu dienai par godu tika radīti īpaši pārim produkti un lielu uzmanību izpelnījās "slavenie" peldkostīmi ar abu Saseksas hercogu sejām.

Jau vēstīts, ka Harijs un Megana pagājušajā nedēļā paziņoja, ka nolēmuši turpmāk vairs nepildīt karaliskos pienākumus un pavadīs kādu laiku Ziemeļamerikā, kā arī pārtrauks uzturētās attiecības ar presi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:32

Jaunākās diskusijas