Zināms, kāpēc Megana šķīrusies no pirmā vīra

Rita Lazda 15.janvāris 2020, 13:54
 
AFP/SCANPIX/LETA
Lai gan šobrīd amerikāņu aktrise Megana Mārkla ir laimīgi precējusies ar princi Hariju un audzina dēlu Ārčiju, viņas pirmā laulība nebija tik veiksmīga kā cerēts. Šobrīd britu mediji vēsta par patiesajiem iemesliem, kāpēc šķirta pirmā laulība.
Kā raksta tabloīds "Express", tad 2013.gadā tapa zināms, ka it kā rakstura atšķirību dēļ tiks šķirta Meganas Mārklas un Trevora Engelsona laulība. Tomēr tikai tagad tapis zināms, ka patiesais iemesls bijis lielais attālums, kas filmēšanās laikā šķīris laulātos.

Tiesa, piecus gadus pēc laulības šķiršanas Megana Mārkla svinēja kāzas ar princi Hariju. Aptuveni gadu pēc precībām pasaulē nāca pāra pirmā atvase dēls Ārčijs.

Jau vēstīts, ka Saseksas hercogs un hercogiene pagājušajā nedēļā paziņoja, ka viņi nolēmuši samazināt savu lomu karaļnama pārstāvēšanā, pavadīs kādu laiku Ziemeļamerikā un pārtrauks ilgi uzturētās attiecības ar presi.

Mediji ziņoja, ka viņi par savu lēmumu nav iepriekš informējuši ne karalieni Elizabeti II, kas ir Harija vecmāmiņa, ne Harija tēvu princi Čārlzu.

Čārlzs un Harija vecākais brālis princis Viljams pirmdien pievienojās karalienei viņas privātajā Sandringemas muižā, Anglijas austrumos, lai sarunās ar Hariju atrisinātu krīzi, ko izraisījis prinča negaidītais paziņojums.

93 gadus vecā karaliene raksturoja sarunas kā ļoti konstruktīvas un sacīja, ka viņa un ģimene "pilnībā atbalsta Harija un Meganas vēlmi radīt jaunu dzīvi kā jaunai ģimenei".

"Lai gan mēs būtu devuši priekšroku tam, ka viņi paliek pilna laika karaliskās ģimenes strādājošie locekļi, mēs cienām un saprotam viņu vēlmi dzīvot neatkarīgāku dzīvi kā ģimenei, vienlaikus paliekot vērtīgai manas ģimenes daļai," paziņoja karaliene.

"Harijs un Megana ir skaidri likuši saprast, ka nevēlas paļauties uz valsts finansējumu savā jaunajā dzīvē," viņa piebilda.

"Tādēļ panākta vienošanās, ka būs pārejas periods, kurā Saseksas hercogs un hercogiene pavadīs laiku Kanādā un Lielbritānijā," paziņoja Elizabete II.

"Šie ir sarežģīti jautājumi, kas manai ģimenei jāatrisina, un vēl paveicams zināms darbs, bet es esmu lūgusi pieņemt gala lēmumus tuvākajās dienās," norādīja karaliene.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:04

Jaunākās diskusijas