Zināms, ko par meitas lēmumu domā Meganas Mārklas māte

Baiba Puriņa 14.janvāris 2020, 19:35
 
AFP / Scanpix / LETA
Pēc karaliskā skandāla par Mārklu līdz šim visskaļāk izteikušies viņas tēvs un māsa, kuri jau iepriekš nav laiduši garām nevienu izdevību nopelt Saseksas hercogieni medijos. Tagad zināms, ko par karalisko skandālu domā Meganas māte Dorija Raglanda, raksta "Mirror".

Nav noslēpums, ka Meganai ir ļoti ciešas attiecības ar māti, kura līdz šim ir bijis liels viņas atbalsts. Arī tagad Dorija pilnībā atbalsta meitas un znota lēmumu atteikties no karaliskajiem pienākumiem.

Dorija Raglanda jau iepriekš ir izteikusi bažas par mediju interesi par Meganu, īpaši, kad Mārkla kļuva par māti savam pirmdzimtajam.

Tā kā Saseksas hercogi plāno pārcelties uz Kanādu, tagad Dorijai būs iespēja dzīvot tuvāk mazdēlam, jo Raglanda dzīvo Kalifornijā, kur audzināja arī Meganu, pirms Mārkla pārcēlās uz Kaliforniju, kur filmējās seriālā "Ģēnijs uzvalkā" ("Suits").

Jau vēstīts, ka Čārlzs un Harija vecākais brālis princis Viljams pievienojās karalienei viņas privātajā Sandringemas muižā, Anglijas austrumos, lai sarunās ar Hariju atrisinātu krīzi, ko izraisījis prinča negaidītais paziņojums.

93 gadus vecā karaliene raksturoja sarunas kā ļoti konstruktīvas un sacīja, ka viņa un ģimene "pilnībā atbalsta Harija un Meganas vēlmi radīt jaunu dzīvi kā jaunai ģimenei".

"Tādēļ panākta vienošanās, ka būs pārejas periods, kurā Saseksas hercogs un hercogiene pavadīs laiku Kanādā un Lielbritānijā," paziņoja Elizabete II.

"Šie ir sarežģīti jautājumi, kas manai ģimenei jāatrisina, un vēl paveicams zināms darbs, bet es esmu lūgusi pieņemt gala lēmumus tuvākajās dienās," norādīja karaliene.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:50

Jaunākās diskusijas