Reiniks pastāsta, no kā viņam ir paranoja

tautaruna.lv 12.janvāris 2020, 12:26
 
Dāvis Ūlands/F64 Photo Agency
Ceturtdien lielākie pasaules mediji vēstīja par nedienām, kādas piemeklējušas kanādiešu popmūzikas zvaigzni Džastinu Bīberu. Proti, viņš pastāstījis par to, ka saslimis ar Laima slimību. Par šo tematu tajā pašā dienā izteicies arī latviešu mūziķis Lauris Reiniks.
"Tieši šī iemesla dēļ es neeju sēņot un arī mežā īpaši nelienu "ieelpot svaigu gaisu". Man vienkārši ir bišķiņ paranoja no tām ērcēm. Un mūsu reğionā viņas dzīvo cepuri kuldamas. Šoziem arī neizsals daļa," komentējot ziņu par slavenā dziedātāja saslimšanu norāda Lauris Reiniks.

Viņš arī neslēpj, ka piedzīvojis brīdi, kad viņam zināms cilvēks nomiris pēc saslimšanas ar šo slimību. "Man pazīstama vijolniece nomira. Noķēra ērci spēlējot bēru ceremonijā un tā bija inficēta...Laima slimība nav joks. Protams, jācer, ka būs ok," uzsver latviešu mūziķis.

Jau vēstīts, ka Bibers savā paziņojumā "Instagram" pavēstīja, ka viņš dokumentālā filmā video koplietošanas vietnē "YouTube" pastāstīs par savu cīņu ar šo slimību, ar kuru var saslimt pēc ērces kodiena.

"Ir bijuši vairāki smagi gadi, bet, pareizi ārstējoties (..) es būšu atpakaļ un jutīšos labāk nekā jebkad," 25 gadus vecais Bībers rakstīja savā paziņojumā.

Viņš pieminēja kritiķus, kas esot netaisni komentējuši viņa izskatu, sakot, ka viņš izskatās pēc metamfetamīna lietotāja.

"Viņi neaptvēra, ka man nesen tika diagnosticēta Laimas slimība; man bija ne vien tas, bet arī nopietns hroniskas mononukleozes gadījums, kas ietekmēja manu ādu, smadzeņu darbību, enerģiju, un veselību vispār."

Bībera "Instagram" paziņojuma foto sadaļā ir parādīts slavenību ziņu vietnes TMZ raksts, kurā teikts, ka minēto "YouTube" dokumentālo filmu paredzēts publicēt 27.janvārī.

TMZ vēstīja, ka Bībers lielu daļu pagājušā gada pavadījis ciešanās, līdz ārsti diagnosticēja viņam Laima slimību. Fotogrāfijās no pagājušā gada septembra Bībers bija redzams pievienots intravenozās infūzijas sistēmai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:44

Jaunākās diskusijas