"Tas nebija ar nodomu!"; par sevi ziņu devusi TV personības Virsnītes ģimene, kura atrodas Āfrikā

Lelde Veinberga 7.janvāris 2020, 22:20
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Šodien ziņojām, ka vairākas dienas par sevi ziņu no Āfrikas nebija devusi TV personība Kristīne Virsnīte ar vīru Kasparu Virsnīti, kuri kopā ar bērniem Amēliju un Kuki ir devušies divu mēnešu braucienā Rīga – Dakāra – Rīga, rakstīja portāls "Jauns.lv". Otrdienas vakarā Kristīne vietnē Instagram ziņo, ka viss ir kārtībā un ģimene "nekur nav pazudusi". Ģimenei bija problēmas ar sakariem.

"MĒS ESAM ATRADUŠIES, lai gan nebijām pazuduši!

Šķērsojot Gambijas robežu, palikām džungļos bez sakariem.

Bijām plānojuši būt Gambijā vien pāris dienas, taču teju divas dienas pavadījām, kamēr tikām iekšā Gambijā un kamēr tikām laukā no tās. Mana Latvijas telefona sim karte pazuda Marokā, tāpēc neesmu sazvanāma.

Īsāk sakot - mums ir nereāli draugi un ģimene, kuri sacēla kājās pus pasauli, mūs meklējot, un mēs zinām, ka nepazudīsim!

Mēs jūtamies riktīgi štruntīgi, jo likām savējiem un arī ļoti daudziem no jums tik ļoti uztraukties, te Āfrikā laiks citādāk plūst, taču apsolām, ka par to, ja nebūsim sasniedzami, ziņosim iepriekš, jo šķiet, ka tā atkal varētu būt Mauritānijā. Draugi, tas nebija ar nodomu!" saka Kristīne.

Jau vēstīts, ka Kristīne Virsnīte kopā ar ģimeni uz 2 mēnešiem pametusi Latviju. Virsnīte toreiz soctīklos rakstīja: "Manas ģimenes grandiozie jaunumi - nākamās nedēļas beigās mēs startējam līdz šim savas dzīves lielākajā ekspedīcijā: Rīga - Dakāra - Rīga! Priekšā 15 tūkstoši kilometru un divi mēneši pašu būvētā mājā uz riteņiem. Mēs brauksim cauri Eiropai, ceļosim Marokā, mums noteikti jumtiņu noraus Mauritānija un pārsteigs Senegāla, kur sagaidīsim 2020.gadu!"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:38

Jaunākās diskusijas