Cilvēki satraucas, ka Āfrikā pazudusi pazīstamā Virsnīšu ģimene

tautaruna.lv 7.janvāris 2020, 13:06
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Jau trīs dienas par sevi ziņu no Āfrikas nav devusi TV personība Kristīne Virsnīte ar vīru Kasparu Virsnīti, kuri kopā ar bērniem Amēliju un Kuki ir devušies divu mēnešu braucienā Rīga – Dakāra – Rīga, raksta portāls "Jauns.lv".

Runas par iespējamo Virsnīšu ģimenes pazušanu aizsākušās “Facebook” grupā “Latvieši ceļo - diskusijas par ceļošanu”, kur sociālo tīklu lietotāja Gerda Eglāja lūdz padalīties ar pieredzi, ceļojot Āfrikā (Senegālas - Gambijas reģionā). Jau vēstīts, ka pa šo reģionu ceļo Virsnīšu ģimene.

“Vai ir sagadījies pazust ārpus sakariem vairāk par 72 ha, cik tas ir ierasti un kādi šādā situācijā ir iespējamie rīcības varianti? Kā mājās palicēji var sakontaktēt ceļotājus, vai uzzināt par to atrašanās vietu? Kur un kā vislabāk meklēt vietējo palīdzību? Paldies!” raksta sieviete.

Tikmēr pie ziņas parādījušies vairāki komentāri, kuru autori pauž uztraukumu par iespējamo Virsnīšu ģimenes pazušanu - ģimene par sevi neesot devusi ziņu jau trīs dienas. Sociālo tīklu lietotāji komentāros norāda, ka ģimene jau vairākus dienas internetā nav publicējuši nekādu informāciju un “viņus jau meklē”. Pēdējais attēls Kristīnes Virsnītes "Instagram" ievietots pirms četrām dienām.

"Pēdējās ziņas, ka Virsnīšiem apgrūtināta pieeja internetam. Šobrīd esam saziņas procesā ar viņiem," situāciju Jauns.lv komentēja "360TV" kanāla pārstāve Ilze Meirupska.

Iepriekš vēstīts, ka Virsnīšu ģimenes ikdienai varēs sekot līdzi “Helio Media” veidotajā realitātes šovā “Virsnīši Āfrikā”, kas jau pavisam drīz pēc viņu atgriešanās būs skatāms lietotnē “Shortcut” un piedzīvojumu kanālā "360TV".

Jau vēstīts, ka Kristīne Virsnīte kopā ar ģimeni uz 2 mēnešiem pametusi Latviju. Virsnīte toreiz soctīklos rakstīja: "Manas ģimenes grandiozie jaunumi - nākamās nedēļas beigās mēs startējam līdz šim savas dzīves lielākajā ekspedīcijā: Rīga - Dakāra - Rīga! Priekšā 15 tūkstoši kilometru un divi mēneši pašu būvētā mājā uz riteņiem. Mēs brauksim cauri Eiropai, ceļosim Marokā, mums noteikti jumtiņu noraus Mauritānija un pārsteigs Senegāla, kur sagaidīsim 2020.gadu!"

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:12

Jaunākās diskusijas