"Reāli besī!" Indra Salceviča dalās ar kritizējošu ierakstu soctīklos

Viktorija Gabrjuna 7.janvāris 2020, 9:30
 
Līva Simsone/F64
Stiliste, sevis mīlēšanas bloga "Morethansize.com" idejas autore, TV šova "Pati pilnība" vadītāja Indra Salceviča sociālajā tīklā instagram asi kritizējusi populāro izteikumu "Tu esi tas, ko tu ēd".

Indra savā ierakstā uzsver, ka viņa nav tas, ko ēd.

"Tu esi tas, ko tu ēd! Reāli besī! Varētu padomāt, ka cilvēka mentālā veselība slēpjas uzņemtā uztura daudzumā. Es neesmu tas, ko es ēdu. Es esmu tas, ko es domāju, kā es domāju un kā es izvēlos pavadīt savu laiku un kādas ir manas prioritātes.


Kāpēc cilvēkiem ir tendence kaut ko spriedelēt par citiem, neredzot kopainu. Nesen viena mana paziņa atteicās no laba darba, kad darba devējs viņai pārmeta, ka šī nu esot nenormāli par tievu un noteikti slimo ar kaut ko utt. Kāpēc sabiedrībai vispār būtu jālien tur, kur nevajag. Jāspriedelē par izskatiem un pašiem jāizdomā kaut kāda sveša cilvēka realitāte. Jā, es esmu apaļa. Jā, es esmu uzēdusi savu virssvaru, apēdot emocijas un nevis ar kūkām, bet gan ar veselīgām receptēm un kvalitatīvām maltītēm. Jā, es uzēdu savu svaru, jo ēdu par daudz. Un kas par to?


Nesen redzēju kāda ārsta nošērotu video Facebook, kur viņš apgalvoja, ja cilvēks ēd veselīgi un sporto, viņam nevar būt liekais svars! Es neesmu ārsts, bet saku jums - bulšits. Jo liekā svara sakne ir galvā! Vienalga, cik veselīgi Tu ēd vai neēd. Ja nav stopkrāna - sāta signāla, tad nav. Ja gribas sevi žēlot ar pārtiku, tad gribas, un tā pārtika VAR būt veselīga! Un es ticu un es zinu, ka kārtot galvu nav vienas dienas jautājums un arī iemācīties pareizi ēst un ieklausīties organismā nav vienas dienas jautājums. Un ziniet ko? Pirms kliegt kādam citam "Tu esi tas, ko Tu ēd" varbūt vajag vairāk pastrādāt ar savu galvu. Kur ir tavs bodypositive trūkums, ka Tu nespēj pieņemt citus ar visiem plusiem un mīnusiem, kā arī nespēj dzīvot savu dzīvi, neuzspiežot citiem savas idejas un standartus. Es esmu tas ko es domāju! Mēs visi esam tas ko mēs domājam par sevi , sabiedrību utt. Domājam un nevis ēdam! Neļauj citu cilvēku tekstiem ietekmēt sevi! Visas transformācijas sākās galvā! Un katrā dzīves posmā ir savi notikumi, lietas un ķermeņa formas," raksta Salceviča.

View this post on Instagram

A post shared by Indra Salcevica (@indrasalcevica) on

Komentāros Indras sekotāji piekrīt viņas vārdiem, izsakot arī savu viedokli.

""Tu esi tas, ko tu ēd".... un, kurš to vispār ir izdomājis??? .... tad vegāns ir pupa, svaigēdājs ir zāle, gaļēdājs ir sivēns.... ko man jāēd, lai es būtu cilvēks????????" teikts kādā komentārā.

Stiliste un blogere Indra Salceviča bieži sociālajos tīklos publicē atklātu viedokli par dažādiem jautājumiem. Nesen blogere pauda skarbu viedokli par slaveno foto rediģēšanas un uzlabošanas programmu Photoshop.

""Es jums izstastīšu patiesību. Neviens "fotošops" neglābs jūs no realitātes. Kāda jēga bildē ievilkt vēderu, noņemt zodu, izgludināt ādu, ja realitātē nav filtru, ko uzlikt uz redzamā. Es tāpat Tevi redzēšu uz ielas un ballītēs tādu, kāda Tu patiesībā esi!" rakstīja Indra.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:54

Jaunākās diskusijas