Pēc 11 gadus ilgas laulības oficiāli šķīries Sauliešu pāris

tautaruna.lv 3.janvāris 2020, 9:30
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Uzņēmēja un divu meitu mamma Katrīne Sauliete Jaungada priekšvakarā sacēlusi jezgu, paziņojot, ka oficiāli izšķirta viņas un hokejista Kaspara Saulieša laulība, kas ilga 11 gadus, raksta "skaties.lv".

Par laulības šķiršanu Katrīne gadumijā pavēstīja vietnes ”Instagram” īsajos stāstos.

“Tā tas notiek dzīvē. Gadās arī tā. Neviens nav nomiris, viss kārtībā, dzīvojam katrs savu dzīvi. Vēlu laimi viņam, un viņš vēl laimi man,” Katrīne saviem atbalstītājiem atskaitījusies ”Instagram”.

Viņa pastāstījusi, ka dzirdējusi dažnedažādas baumas par un ap abu šķiršanos, taču tajās neesot patiesības.

Kaspars gan nav bijis tik runātīgs un ir uzsvēris, ka negrasās situāciju sākt vētīt publiski. Kā liek noprast viņa vēstījumi ”Instagram”, hokejistam nu jau bijušās publiskās izpausmes viņu privātās dzīves sakarā bijis negaidīts un ne visai patīkams pārsteigums.

”Ja kādam cilvēkam vajag kaut kādu haipu, uz doto brīdi uzhaipot, kā tas viss ir labi, tad lai viņš haipo. Bet es ceru, ka jūs cienīsiet mani un liekus jautājumus neuzdosies, jo viss, kas ir, paliek pie manis,” “Instagram” vēstījis hokejists un visiem novēlējis laimīgu jauno gadu un mieru katrā ģimenē.

Kā iepriekš jau tika vēstīts, pērn negaidīti par šķiršanos paziņoja hokejists Kaspars Saulietis un viņa sieva Katrīne Sauliete, taču toreiz tapa zināms, ka pāris tomēr turpinās dzīvot kopā.

Kaspars un Katrīne apprecējas 2008. gadā un viņu ģimenē aug divas meitas. Katrīne nesen piekritusi kļūt par skandalozā šova "Vai gribi kļūt slavens?" vadītāju.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:42

Jaunākās diskusijas