Kivičs parāda, kāda ir 2020.gada skaistākā sieviete

tautaruna.lv 2.janvāris 2020, 18:37
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64 Photo Agency
Arī aivadītā gada nogalē mūziķis Andris Kivičs nav aizmirsis par saviem sekotājiem sociālajos tīklos, kuriem ne vien lielījies ar paveikto sporta zālē, bet arī parādījis, viņaprāt, skaistāko sievieti 2020.gadā.
"Sporta gadu pabeidzu ar 130kg no krūtīm. Ar visu rokenrola dzīvesveidu , esmu ļoti priecīgs," tā pie video, kur viņš redzams sporta zālē saka Andris. Tāpat viņš publicējis attēlu ar mīļoto Lieni Skulmi, kurai veltījis komplimentu par to, ka "skaistāku sievieti 2020. gadā neesmu redzējis."

"Lai 2020.Jums ir sajūta, ka Jūsu dzīvē ir mīlestība un kaut kas tāds, ko ar vārdiem nevar aprakstīt.Kaut kas, kas ir augstāks par naudu, statusu, politiku, izdevīgumu, intrigām, "ko citi padomās", "kā tas izskatīsies",utt.Šis ir mūsu laiks, un šī ir vienīgā iespēja mums būt mums," saviem sekotājiem un atbalstītājiem novēl Andris.

Jau vēstīts, ka dziedātājam Andrim Kivičam un viņa mīļotajai Lienei Skulmei aizvadītais gads bijis visai raibs- te Andris lūdza palīdzību, lai atrastu mīļoto, kura uz laiku pazudusi, te atkal abi paziņoja par saderināšanos un aktīvu koncertēšanu dažādos privātos pasākumos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:42

Jaunākās diskusijas