Daiļā Katrīne Sauliete pavēsta, ka oficiāli šķīrusies

tautaruna.lv 2.janvāris 2020, 9:07
 
Ģirts Ozoliņš/F64 Photo Agency
Lai gan jau 2018.gada vasarā izskanēja runas par krīzi hokejista Kaspara Saulieša un viņa sievas Katrīnes laulībā, vēl gadu pēc tam nebija skaidrs, kāds tad ir pāra attiecību statuss. 2019.gada izskaņā gan Katrīne saviem sociālā tīkla instagram sekotājiem pavēstījusi, ka ir oficiāli šķīrusies.
Kā liecina daiļavas publicētā informācija sociālā tīkla instagram stāstos, tad lēmumu par šķiršanos viņa pieņēmusi pēc trīs gadus ilgām pārdomām. Tiesa, Katrīne arī norāda, lai gan kādam šis var šķist bēdīgs notikums, viņasprāt, viss kas notiek, notiek uz labu.
View this post on Instagram

A post shared by Katrīne Sauliete (@queen_kachinja) on

Runājot kopumā par aizvadīto gadu Katrīne arī neslēpj, ka "2019.gads aizvadīts un skatoties atpakļ uz to viņa saprot, ka tas ir bijis tik ļoti piepildīts, tik daudz spilgtu notikumu bija, pamatīgs lēciens arī viņas attīstībā. "Izveidoju spēcīgāko NL komandu Latvijā, daudz ceļoju, saliku pa plauktiņiem savas domas. Redzēs ko atnesīs 2020.gads, bet es jau tagad zinu, ka katrs gads man būs arvien labāks un interesantāks," sociālajā tīklā instagram ievietotajā publikācijā norāda daiļava.

Tikmēr viņas nu jau bijušais vīrs Kaspars sociālajā tīklā instagram norāda, ka nekādus sīkākus komentārus nesniegs.

Kā zināms, tad Kaspars un Katrīne apprecējās 2008.gadā. Laulībā dzimušas divas meitas- Kerija un Kortnija.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:19

Jaunākās diskusijas