VIDEO: Grandiozi noslēdzies šovs "X Faktors"

tautaruna.lv 16.decembris 2019, 12:08
 
Ekrānšāviņš no video
Svētdienas, 15. decembra, vakarā ar Elīnas Gluzunovas uzvaru noslēdzās šova ”X Faktors” trešā sezona, raksta "skaties.lv".

Otrajā vietā palika Diāna Paško, bet trešo ieguva Klāvs Ozols.

Finālā Diāna Paško, Klāvs Ozols un Elīna Gluzunova kāpa uz skatuves, lai izpildītu vispirms katrs pa solo dziesmai, bet pēc tam dziedātu duetā ar kādu no Latvijas skatuves zvaigznēm.

Koncertu atklāja Diāna ar dziesmu no savas balss līdzinieces Šēras repertuāra. Savukārt duetu sadaļā Diānai talkā nāca ”Prāta vētra”. Kopā ar latviešu grupu Diāna pirmo reizi šova vēsturē dziedāja latviešu valodā - mūziķi izvēlējušies skatītājiem piedāvāt dziesmu ”Ogles”.

Klāvs uzstājās duetā ar Aminatu, izpildot ”Love Injected”, kurš Latviju atkal atgrieza panākumu virsotnē ”Eirovīzijā”, bet solo numuram bija izraudzījies ”The Beatles” populāro ”Hey, Jude”, pats sēžoties pie klavierēm.

Elīna publiku priecēja ar diviem pretēja stila priekšnesumiem. Vienā no tiem Elīnai pievienojās koris ”Maska”, bet kopā ar ”Instrumentiem” Elīna izpildīja dziesmu, kura vienkārši nevar nepatikt - jestro ”HES un Tu”.

Skatītājus balsošanas laikā priecēja Dona un pagājušās sezonas uzvarētājas Kattie uzstāšanās. Pēc tam balsošana tika pārtraukta un atklāts trešās vietas ieguvējs - Klāvs Ozols. Savukārt abām meitenēm bija jācīnās superfinālā.

Galu galā, par uzvarētāju saskaņā ar balsojumu atzīta Reiņa Sējāna komandas dalībniece Elīna Gluznova.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:21

Jaunākās diskusijas