Aktieris Kolins Fērts šķiras pēc 22 gadu laulības; atklātas detaļas par viņa sievas neuzticību

Baiba Puriņa 14.decembris 2019, 18:39
 
Reuters / Scanpix/LETA
Kolins Fērts un viņa sieva Līvija Giudžioli ir paziņojuši par šķiršanos, vēsta ārzemju mediji.

Pēc 22 gadu laulības, kurā dzimuši arī divi bērni, aktieris Kolins Fērts un itāļu filmu producente Līvija Giudžioli nolēmuši šķirt savu laulību. Šis paziņojums nācis gandrīz divus gadus pēc tam, kad Līvija atzina afēru ar savu stalkeri Marko Brancačio.

"Pirms pāris gadiem Kolins un Līvija privāti nolēma šķirties. Tajā laikā Līvija īsu brīdi bija tuvās attiecībās ar senu draugu Brancačio. Pēc tam Fērti apvienojās," tabloīdu "E!News" informē pāra pārstāvis.

Taču izrādās, ka Brancačio vairākus mēnešus esot pāri izsekojis un pat draudējis tiem. Pret viņu Itālijas likumsargājošās iestādēs ir iesniegta sūdzība.

Paši Fērti publiski nekad nav apsprieduši afēru, taču šobrīd ir spiesti to darīt, jo atklātībā nākuši policijas izmeklēšanas materiāli.

Kolinam un Līvijai ir divi kopīgi bērni - 18 gadus jaunais Luka Fērts un 16 gadus jaunais Mateo Fērts. Kolinam ir arī 29 gadus vecs dēls Vils Fērts no viņa iepriekšējām attiecībām ar aktrisi Megu Tilliju.

Kolins Fērts ir britu aktieris, kurš kļuva plašāk pazīstams ar lomu 1995. gada TV adaptācijā Džeinas Ostinas grāmatai "Lepnums un aizspriedumi". 2011. gadā viņš saņēma Amerikas Kinoakadēmijas balvu "Oskars" kā labākais aktieris par lomu filmā "Karaļa runa" (2010).

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:19

Jaunākās diskusijas