Zināms, kādas slavenības stilu kopē Keita Midltone

Baiba Puriņa 14.decembris 2019, 16:21
 
ROGER GEORGES/SIPA/LETA
Nav noslēpums, ka Kembridžas hercogiene vienmēr izcēlusies ar eleganci un labu gaumi. Viņas izvēlētos tērpus apbrīno un daudzas sabiedrības dāmas cenšas pat viņai līdzināties, taču izrādās, ka arī pati Keita savu stilu kopē no citas slavenības, raksta "otkrito.lv".
Izrādās, ka Keita Midltone ne reizi vien sabiedrībā parādījusies tērpos, kas ļoti līdzinās Monako princeses Greisas Kellijas tērpiem. Īpaši pamanāms tas kļuvis pēc nesenas pieņemšanas Bekinghemas pilī, kurā Ketrīna bija tērpusies tumši zilā samta kleitā, kas sniedzās līdz pat grīdai un izcēla viņas slaido figūru.
View this post on Instagram

A post shared by Make Me Royal (@makemeroyal) on

Kad hercogienes attēli nonāca internetā, uzmanīgākie fani atcerējās, ka viņi šāda tipa kleitu jau ir redzējuši Greisai Kellijai. Lai gan kleitas nedaudz atšķiras, piemēram, Keitas kleitai ir garas piedurknes, kamēr Greisas Kellijas tērpam tās bijušas īsas, to neierastās dekoltē formas ir ļoti līdzīgas.

Viljama sieva ir imitējusi Greisas Kellijas tērpus ne reizi vien. Pat hercogienes kāzu tērpa fasonu ir acīmredzami iedvesmojusi Greisa, kura līdzīga stila kleitā devās pie altāra tālajā 1956. gadā.

Greisa Patriša Kellija, kura ir dzimusi 1929. gada 12. novembrī, bet mirusi 1982. gada 14. septembrī, bija amerikāņu aktrise un Monako firsta Renjē III sieva.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:36

Jaunākās diskusijas