Agnese Zeltiņa: Dažkārt sarežģītas situācijas vēlāk izrādās liela svētība

tautaruna.lv 15.decembris 2019, 21:44
 
Aigars Eglīte/F64
Rotu māksliniece Agnese Zeltiņa savā Instagram profilā atklājusi, ka ik gadu decembrī cenšas atskatīties, kā aizvadīts iepriekšējais gads.
Zeltiņa norāda, ka cenšas uz pagājušo gadu paskatīties no attālināta skatu punkta: "Jo kad “viss notiek” un paši esam ierauti notikumu “epicentrā”, nav īsti laika pavērot sevi no malas. Tad ir vienkārši jādarbojas."

Viņa turpina: "Un tad nu šomēnes, kad vairāki cilvēki man jau pajautājuši kāds bijis šis gads ... uh... jāaizdomājas... pa īstam un vērīgi. Tikko viens Strēlnieks, kā es, kad to pajautāju, teica :”Zelta gads” un viņa blakussēdētāja attrauca : “ Nu Tu jau arī pirms gada teici, ka labs!” un viņš jautri turpināja ... “ tas arī bija labs!” Un es aizdomājos ... nu nepadara problēmas, izaicinājumi, grūtības to mūsu gadu sliktāku par pārējiem. Dažkārt zināmi ierobežojumi, pārmaiņas ,sarežģītas situācijas vēlāk izrādās kā liela svētība. Katram gadam kabatās ir sagatavoti pārsteigumi, teju kā ķīniešu laimes cepumi, kuros katrā slēpjas kāda norāde vai vērtīgs ieteikums...Kas iespējams, nākošgad visu gadu izgaismos pavisam citādi."

View this post on Instagram

A post shared by Agnese Zeltiņa (@actressagnesezeltina) on

Agnese Zeltiņa ir latviešu teātra, kino un televīzijas aktrise, modele, rotu dizainere un uzņēmēja. 2013. gada 4. decembrī izveidojusi savu rotu zīmolu un uzņēmumu SOULSTONES.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:32

Jaunākās diskusijas