Britus sadusmo šova vadītāju neveiklie joki par Keitu un Viljamu; pāris reaģē cienīgi

Baiba Puriņa 15.decembris 2019, 23:01
 
ALPR/AdMedia/SIPA/LETA
Britus ir sadusmojuši televīzijas šova vadītāju Romeša Ranganatāna un Roba Beketa joki par Kembridžas hercogiem, vēsta "Mirror".

Šova skatītāji novērojuši, ka pāris centies smaidīt par neveiksmīgajiem jokiem un izteikuši atzinību par viņu cienīgo izturēšanos, uzklausot piedauzīgos jokus.

Komiķi, kuri vadījuši ikgadējo labdarības šovu, atļāvušies jokot arī par pāra bērniem. Iepazīstinot ar karaliskā nama pārstāvjiem publiku, šova vadītājs Robs Bakets jokojis, ka uzruna "hercogi" (angliski - duchess) viņam izklausoties pēc kliedzieniem tirgū. Uzrunas beigās viņš veicis neveiklu paklanīšanos pret balkonu, kur atradušies Viljams un Keita. "Paldies, ka šovakar ieradāties. Jums ir randiņš. Tas ir aizraujoši. Vai auklīte pieskatīs bērnus līdz pusnaktij?" jokojis komiķis.

Otrs komiķis izteicis jokus par princi Džordžu, Šarloti un mazo Luisu. Romešs, kurš pats esot trīs bērnu tēvs, paudis, ka Viljams un Keita noteikti katru rītu nožēlo, ka viņiem ir trīs bērni.

Britiem šie joki šķituši vulgāri un viņi soctīklos pauduši atzinību Kembridžas hercogiem, kuri spējuši izspiest smaidus par neveiklajiem jokiem.

Royal Variety Performance ir britu televīzijas šovs, kurā tiek vākti ziedojumi labdarībai. Šo šovu ik gadu apmeklē arī karaliskā ģimene, kuri tajā tiek tradicionāli izzoboti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:37

Jaunākās diskusijas