Mūrniece parāda, kādas "mēstules" viņai sūta vīrieši

tautaruna.lv 13.decembris 2019, 13:06
 
Vladislavs Proškins/F64
Bijusī ministre un tagadējā viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece dalījusies ar ļoti atklātu ierakstu Facebook, parādot, kādas vēstules saņem no vīriešim, kuri vēlas iepazīties.
Linda neslēpj, ka viņu sadusmo saņemtās vēstules gan paša vēstījuma, gan gramatisko kļūdu dēļ.

"Kad dažas nedēļas pēc “sveicināti” domā, ko vēl gudru uzrakstīt...

Kādam tiešām šķiet, ka tieši es un tieši tagad sēžu un gaidu, kad man beidzot uzrakstīs vienu vārdu un es metīšos atbildēt?

Nerakstiet tās prastās muļķības sliktā latviešu valodā! Lūdzu! Nezinu nevienu sievieti, kuru tas varētu ieinteresēt.

Protams, varu nelasīt vēstules. Bet dažu brīdi šķiet, ka tomēr tās jāapkopo kādā atsevišķā rakstā. Jo tik ļoti aizskarošas tās ir.

Kas ir tie vīrieši, kuri domā, ka ir neatvairāmi ar savu tekstu “sveicināti” , “varētam kādu kafeju”, “vaj satiekamies?”, “tu esi smukiņa”, “ ko dari?”, “ gribu tevi” uzrunā sievieti? Kas ir tie vīrieši, kas domā, ka viena gandrīz 50 gadus veca bijusī ministre un visnotaļ veiksmīga sieviete steigsies atbildēt? Ko viņi vispār domā un vai domā?

Jā, varu ignorēt šos tekstus. Tomēr intensitāte, ar kādu pienāk tādas “mēstules” ir neaptverama. Tāpēc laikam skaidrs, kādēļ mums ir daudz skaistu, gudru un vienu sieviešu. Liela daļa vīriešu mēnešiem domā nākamo teikumu pēc “sveicināti” un neko citu arī nespēj izdomāt kā vienkāršu nepaplašinātu teikumu.

Ps. Nevispārinu. Zinu, ka ir normāli vīrieši. Viņi vienkārši neraksta stulbas vēstules. Viņi kaut kur ir. Visticamāk, pie savām foršajām sievietēm

Ps. Un tie - ar profila bildēm kopā ar sievu - jums kauna nav?!" raksta Mūrniece.

Tāpat viņa publicējusi ekrānšāviņus ar saņemtajām vēstulēm. Piemēram, vienā no tām teikts:

"piedodiet ka es tā rakstu PATIKAT JŪS MAN ĻOTI TRAKU MANI PADARAT".

Tikmēr komentāros cilvēki pauž dažādus viedokļus. Daļa raksta, ka pēc tādiem tekstiem tiešām zūd vēlme iepazīties, daļa uzskata, ka Mūrniecei tomēr nevajadzēja publicēt tik privātas vēstules.

Jau iepriekš Mūrniece bijusi ļoti atklāta par sevi un apkārtējiem savos ierakstos sociālajos tīklos. Nesen Linda dalījās ar emocionālu atklāsmi, kurā norādīja, ka viņai ir tikai divi vismīļākie cilvēki.

Linda Mūrniece ir latviešu, uzņēmēja, žurnāliste, iekšlietu darbiniece un politiķe, bijusī aizsardzības ministre un iekšlietu ministre. Bijusi arī vairāku Saeimu deputāte, pārstāvēja partiju "Vienotība" (iepriekš "Jaunais laiks"). Lindai Mūrniecei ir divi bērni - Helēna un Haralds.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:45

Jaunākās diskusijas