VIDEO: Dāvis Valdnieks asi izrunājas TV ēterā

Viktorija Gabrjuna 12.decembris 2019, 11:30
 
Dāvis Ūlands/F64
TV3 izklaidējošais šovs ”Vakariņas četratā” šonedēļ vienkopus pulcējis visnotaļ kolorītu kompāniju – mēroties spēkiem kulinārijas un viesu uzņemšanas mākā piekritis TV producents Dāvis Valdnieks, iepazīšanās šova ”Saimnieks meklē sievu” dalībnieks Oskars Bērziņš, radošā personība Līga Rīga un māksliniece Ieva Cipruse, raksta "skaties.lv".

Pirmās vakariņas pie Dāvja izvērtās haotiskas un, kā neslēpa namatēvs un apstiprināja eksperti - perversas. Bet otrajā vakarā veģetāras vakariņas, kas izpelnījās izsmiešanu, galdā cēla radošā personība Līga Rīga. Arī trešajā vakarā pie Ievas Cipruses jautrības netrūka.

Iepērkot produktus vakariņām, Ieva atzina, ka veikalā vienmēr osta lietas un produktus, un šajā ziņā viņa nav vienīgā - produktus mēdz apostīt gan Līga, gan Dāvis.

”Vispār es esmu diezgan liels ostītājs. Visvairāk man patīk ošņāties gar zivīm, jo, kā saka, ja zivi tu veikalā jūti, ja zivs smaržo pēc zivs, tad zivs nav vairs tik svaiga,” skaidroja Dāvis.

Ieva jau vakara iesākumā paziņoja, ka ciemiņus gaida pārsteigums - pamatēdiens tiks gatavots un baudīts nesen atvērtā kafejnīcā Ikšķilē, un ķērās klāt uzkodas un deserta gatavošanai.

Desertā Ieva bija iecerējusi ko ļoti līdzīgu tam, ko pirmajā vakarā galdā cēla Dāvis.

”Zefīrs, krējums, ogas. Viņa ir vienkārši izdomājusi: foršs saldais, viegli uztaisīt, labi garšo, pie Dāvja redzēju, bet piemetīšu klāt cepumus, lai varētu uztaisīt arī pie sevis,” sprieda TV producents.

Tomēr Ieva atzina, ka viņa desertu papildinājusi ar vēl kādu sastāvdaļu: ”Es taisīšu šo saldo ēdienu ar mīlestību. Tas Dāvim nebija.”

”Plus viņa liek klāt mīlestību, kas pēc būtības ir tukšvārdība un neko nenozīmē. Ja vien viņa mūs visus neapmīļos pirms šī deserta ēšanas,” atzina producents.

Bez Dāvja uzmanības nepalika arī galda rotājumi, ko viņš paredzēja biezā slānī ieraudzīt Ieva mājās.

”Es domāju, ka tur būs visādas fiņķikļuškas (nieki - red.), kuras tur ir, bet tu nesaprotu, kāpēc. Tas ir raksturīgs visām stilīgajām meitenēm - bez ļauna stilīgajām, tiešām stilīgajām meitenēm, kuras kārto galdu, tad viņām parasti tur ir visādi sūdiņi, kuri baigi smuki izskatās, bet jēgas nekādas,” sprieda Dāvis.

Pirmajā ēdienā namamāte pasniedza gan lavašā ietītu krēmsieru un gurķi veģetārietei Līgai un krāsnī apgrauzdētas maizītes ar krēmsieru un speķi gaļēdājiem Dāvim un Oskaram.

Sāļajām uzkodām sekoja deserts, kas Oskaram šķitis par skābu, jo saimnieks ir saldāku ēdienu cienītājs, bet Dāvis atvainojās par to, ko intervijā iepriekš bildis par Ievas gatavoto saldo.

Vakara turpinājumā jautrā četrotne devās uz kafejnīcu, kur māksliniece gatavoja un cēla galdā dažādus dārzeņus ar gaļu un sieru, kas, pēc Oskara domām, pārspējis visus iepriekšējos šī vakara ēdienus.

Vislielākā jautrība izvērtās ap tostu uzsaukšanu. Līga ierosināja iedzert par nezināšanu, ”jo nezināt arī var”, tomēr neviens nemetās glāzes saskandināt. ”Davai, kaut ko labāku!” ierosināja Dāvis. Tomēr beigās tika nolemts iedzert bez saskandināšanas. ”Latvieši tikai paceļ un iedzer,” izteicās Oskars.

Vakariņām noslēdzoties, Ieva visus aicināja uzrakstīt vēstuli sev - kur katrs gribētu būt pēc gada.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:19

Jaunākās diskusijas