Meganu Mārklu meties aizstāvēt arī "Harijs Poters"

Baiba Puriņa 12.decembris 2019, 12:45
 
AFP / Scanpix / LETA
Vēl viena slavenība metusies aizstāvēt Saseksas hercogieni un šoreiz tas ir filmu par Hariju Poteru galvenās lomas atveidotājs, britu aktieris Daniels Redklifs, vēsta medijs "Harpers Bazaar".

Redklifs, kurš tēloja pasaules slaveno zēnu ar burvju spējām Hariju Poteru, norāda, ka pats nokļuva mediju uzmanības lokā ļoti agrā vecumā. Viņš atklāj, ka īpaši neinteresējas par karalisko ģimeni, taču neesot iespējams ignorēt to, kā mediji izturas pret Meganu, kas viņam liek justies slikti.

Redklifs uzsver, ka pats ļoti ciena Meganas un Harija attiecības: "Tieši tādēļ man viņu attiecības šķiet jaukas. Domāju, ka viņai ir ļoti viņš jāmīl, lai iesaistītos šādā trakā dzīvē. Tas noteikti nav viegli." Lai gan viņš neesot monarhijas fans, Redklifs pret karalisko ģimeni izjūtot cieņu un empātiju.

Jāatzīmē, ka Meganu jau iepriekš aizstāvējušas arī citas slavenības. Piemēram, supermodele Naomi Kempbella norādījusi, ka nespēj iedomāties, kā Megana tiek galā ar mediju uzmanību un priecājas, ka viņa cenšas sevi arī aizstāvēt. Arī pazīstamā sabiedrības dāma Kima Kardašjana izteikusi atbalstu hercogienei. "Es pieļauju, ka neviens tā pat īsti nesaprot, kā šobrīd jūtas Harijs un Megana," pauda Kardašjana.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:07

Jaunākās diskusijas