Magone atklāj, ko viņai nodarījis bijušais mīlnieks Ventis

tautaruna.lv 11.decembris 2019, 14:40
 
Ekrānšāviņš no video
Pirms vairākām sezonām tika demonstrēta viena no šova "Saimnieks meklē sievu" sezonām, kur otro pusīti meklēja arī dzejniece Magone Burka. Tur viņa sastapa Venti, ar kuru nu vairs attiecības, iespējams, nav tik labas kā iepriekš. Kanāla STV Pirmā! raidījumā "Slavenības. Bez filtra" dāma nav kautrējusies stāstīt par Venta pāridarījumiem.

Runājot par notikumiem senākā pagātnē, laikā, kad Magone kopā ar dēlu un Venti dzīvojusi Kandavas stacijā, dzejniece vaino bijušo mīlnieku psiholoģiskā, emocionālā un seksuālā vardarbībā.

Tāpat viņa neslēpj, ka bijušas reizes, kad Ventis viņai, iespējams, draudējis ar ieroci, dižojies ar ieroču atļauju. Magone neslēpj, ka par notikušo vērsīsies policijā.

Savukārt, šovu zvaigznes un dzejnieces Magones Burkas bijušais dzīvesbiedrs Ventis Vītols izdevumam "Vakara Ziņas" reiz atklāja saistībā ar bijušo mīļoto neglaimojošus faktus par Anglijā iespējamām 10 000 angļu mārciņu parādsaistībām un pagātnes rīcību. Vītols apgalvo, ka viņam pat esot savākti visi pieradījumi.

Atklāj neglaimojošus faktus par Magoni

Kā sarunā apgalvo Ventis, Magone tiesā pieprasījusi no viņa vairāk nekā 1000 eiro, prasot segt daļu mājas īres, tajā skaitā arī izklaides, piemēram, daļu kino apmeklējuma un viesošanos pie draugiem. Vītols atklāj, ka savulaik Magone esot viņam nozagusi arī naudu, kas bija domāta pārtikai. Kad abi viesojās Liepājas viesnīcā «Līva», kā apgalvo Ventis, Magone ielikusi somā viesnīcas dvieli. Viņš stāsta, ka Magone nav maksājusi algu arī bērnu auklēm, kas pieskatīja viņas bērnus. Piemēram, Jolanta, par kuru tika rakstīts 2017. gadā, ka meklē palīdzību, bija aukle, kas tika atstāta bez līdzekļiem un izlikta no mājas, kad Magone devās ceļojumā. Tāpat Ventis apgalvo, ka Magones bērnus ir vēlējusies aizvest vismaz divas reizes policija, kad viņa dzīvojusi Londonā, jo bērni bija atstāti vieni.

Laika periodā, kad Magone un Ventis vēl bija laimīgi kopā, Ventis uzsver, ka apmaksāja gan abu pārtikas, gan mājvietas izmaksas, gādājot par ģimeni pilnībā. Bijušais Magones vīrs atklāj, ka Magones ašais temperaments izpaudās arī pirmajā TV šova «Saimnieks meklē sievu» sezonā, kad viņa saņēma atraidījumu no dabasbērna un bitenieka Kaspara Vaikuļa, kas izvēlējās Gunitu. Magone zvanīja un rakstīja Gunitai, cenšoties vērpt intrigas. Gunita un Kaspars Vaikuļi šobrīd ir precēts pāris, kas uztur draudzīgas attiecības ar Venti, kurš smagā finansiālā brīdī ir sniedzis palīdzīgu roku abiem, tādēļ zina stāstīt viņu pieredzi saskarsmē ar Magoni.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:57

Jaunākās diskusijas