Lindai Mūrniecei internetā raksta uzmācīgi vīrieši

tautaruna.lv 14.decembris 2019, 9:34
 
Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency
"Kad dažas nedēļas pēc “sveicināti” domā, ko vēl gudru uzrakstīt..." ierakstu par interneta "kavalieriem" iesāk bijusī ministre un tagadējā viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece, kura dalījusies ar vairāku vīriešu centieniem ar Mūrnieci aprunāties un pat izmaksāt kafiju.

"Kādam tiešām šķiet, ka tieši es un tieši tagad sēžu un gaidu, kad man beidzot uzrakstīs vienu vārdu un es metīšos atbildēt?

Nerakstiet tās prastās muļķības sliktā latviešu valodā! Lūdzu! Nezinu nevienu sievieti, kuru tas varētu ieinteresēt.

Protams, varu nelasīt vēstules. Bet dažu brīdi šķiet, ka tomēr tās jāapkopo kādā atsevišķā rakstā. Jo tik ļoti aizskarošas tās ir.

Kas ir tie vīrieši, kuri domā, ka ir neatvairāmi ar savu tekstu “sveicināti” , “varētam kādu kafeju”, “vaj satiekamies?”, “tu esi smukiņa”, “ ko dari?”, “ gribu tevi” uzrunā sievieti? Kas ir tie vīrieši, kas domā, ka viena gandrīz 50 gadus veca bijusī ministre un visnotaļ veiksmīga sieviete steigsies atbildēt? Ko viņi vispār domā un vai domā?

Jā, varu ignorēt šos tekstus. Tomēr intensitāte, ar kādu pienāk tādas “mēstules” ir neaptverama. Tāpēc laikam skaidrs, kādēļ mums ir daudz skaistu, gudru un vienu sieviešu. Liela daļa vīriešu mēnešiem domā nākamo teikumu pēc “sveicināti” un neko citu arī nespēj izdomāt kā vienkāršu nepaplašinātu teikumu.

Ps. Nevispārinu. Zinu, ka ir normāli vīrieši. Viņi vienkārši neraksta stulbas vēstules. Viņi kaut kur ir. Visticamāk, pie savām foršajām sievietēm. Ps. Un tie - ar profila bildēm kopā ar sievu - jums kauna nav?!" sašutumu pauž bijusī ministre.

Linda Mūrniece ir latviešu, uzņēmēja, žurnāliste, iekšlietu darbiniece un politiķe, bijusī aizsardzības ministre un iekšlietu ministre. Bijusi arī vairāku Saeimu deputāte, pārstāvēja partiju "Vienotība" (iepriekš "Jaunais laiks"). Lindai Mūrniecei ir divi bērni - Helēna un Haralds.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:38

Jaunākās diskusijas