FOTO: Lelde Ceriņa staro mazuļa gaidīšanas ballītē

tautaruna.lv 10.decembris 2019, 16:14
 
Ekrānuzņēmums no Instagram/Lelde Ceriņa
TV24 ētera pesonība Lelde Ceriņa, kurai drīz gaidāms ģimenes pieaugums, soctīklos dalījusies ar skaistiem attēliem no viņas mazuļa sagaidīšanas ballītes.

Lelde atklāj, ka viņas draudzenes sagādājušas topošajai māmiņai pārsteigumu, sarīkojot mazuļa gaidīšanas ballīti, kas raksturīga ASV. Sieviete neslēpj, ka, viņasprāt, tā ir ļoti jauka tradīcija, kuru aizgūt.

"Tieši tik relaksējošs vakars ar vakariņām, pirti un kopīgām brokastu pankūkām, bija nepieciešams ne tikai man, bet arī viņām. Kādai tā bija pirmā reize, atpūšoties vienai bez sava mazā divgadnieka, kādai iespēja atstāt savus bērnus vīram un veltīt laiku tikai sev! Cik svētīgi, ka ir draudzenes, kuras viena otru uz mirkli izrauj no ikdienas bezgalīgā skrējiena! varbūt šis ir atgādinājums Tev, piezvanīt kādai sev tuvai draudzenei vai mammai un uzaicināt iedzert nesteidzīgu latte?" komentārā raksta Lelde.
View this post on Instagram

A post shared by Lelde Ceriņa (@leldecerina) on

Kā zināms, Leldes un Aivja Ceriņu pirmdzimtais pasaulē nāks jau pirms Ziemassvētkiem. Jau vēstīts, ka Rīga TV24 ētera personības pērn maija beigās apprecējās Dobeles ceriņu dārzā, bet šovasar paziņoja, ka gaida pirmdzimto.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:10

Jaunākās diskusijas