Eksperti atklāj, kā Ziemassvēkiem gatavojas karaliene Elizabete II

Baiba Puriņa 12.decembris 2019, 19:31
 
Reuters / Scanpix/LETA
Karaliskās ģimenes eksperti atklājuši, kā norit gatavošanās darbi Ziemassvētkiem, kas ietver telpu un egles dekorēšanu pilī pirms Elizabete ar vilcienu dodas uz Norfolku Ziemassvētku atpūtā, norāda tabloīds Mirror.

Izrādās, ka pils egles dekorēšana norit līdzīgi, kā citiem. Karaliskās ģimenes eksperts Dikijs Arbiters norāda: "To dekorē tādā pašā veidā, kā citi Lielbritānijas iedzīvotāju. To rotā ar bumbām, vizuļiem un krāsainām gaismiņām."

Elizabetes un Filipa privātajā dzīvesvietā Sandringamas muižā arī tiek dekorēta egle un tradicionāli zvaigzni tās galā liek pats Filips. Karaliskajai ģimenei tuvu stāvošā persona Klaudija Džozefa atklāj, ka šajā jautājumā princis ir ļoti ietiepīgs un nevienam citam zvaigzni likt neļauj.

Arbiters arī uzsver, ka karaliene un princis paši paraksta ikvienu svētku kartīti, kuru skaits mērāms vairākos simtos. Tās tiek izsūtītas gan visiem karaliskās ģimenes apkalpojošajam personālam, gan draugiem.

Tāpat karaliene vienmēr Ziemassvētkos velta pateicības tostu saviem darbiniekiem. Karalienes iecienītākais dzēriens ir viskijs, bet Filips izvēloties alu. "Viņi abi nav lieli alkoholisko dzērienu cienītāji, bet izvēlas stiprus dzērienus. Ikviens cits tos bnogaršojot būtu ātri apreibis," uzsver karaliskās ģimenes eksperte Infrīda Sevarda.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:38

Jaunākās diskusijas