Šovu zvaigzne stāsta, cik daudz naudas vajag, lai Latvijā izdzīvotu

tautaruna.lv 7.decembris 2019, 12:42
 
facebook.com/ Aija Dembovska
Pirms vairākām sezonām skatītāji TV ekrānos dažādos pašmāju šovos varēja iepazīt daiļavu Aiju Dembovsku, kura pēc dalības dažādos projektos ne reizi vien iekūlusies kādās nepatikšanās. Tiesa, beidzot viņas dzīve maz pamazām sakārtojusies, un nu dāma saviem faniem atbildējusi uz dažādiem jautājumiem.

Kā vēsta portāls "skaties.lv", tad meitene sniegusi atbildes ne vien uz jautājumu, vai šobrīd ir brīva, un cik lielu uzmanību saņem no apkārtējiem, bet arī sniegusi savas domas jautājumu par to, cik daudz naudas vajadzīgs, lai izdzīvotu Latvijā.

"Tas atkarībā no tā, kā pats vēlies dzīvot. Ja vēlies dzīvot vienos tusiņos, tad tev nepietiks pat ar 1000 vai 1500 eiro mēnesī. Bet, ja dzīvosi normāli un katras brīvdienas neskriesi tusēties, nekādu problēmu! Ar Latvijas algu visam pietiks. Man ar Latvijas algu pietiek! Man paveicās, dabūju ļoti labu dzīvokli, ko īrēt. Atradu vienkārši caur sludinājumiem. Vienistabas dzīvoklis ļoti labā rajonā par 150 eiro mēnesī," portālam klāsta Aija.

Kā zināms, tad pēc dalības šovos Aija kādu laiku dzīvoja ārzemēs, kur arī nonāca situācijās, kad bez tautiešu palīdzības neiztikt.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:58

Jaunākās diskusijas