Latvijas TV šovu zvaigzne atklāj, kā viņa iepazīstas ar saviem pielūdzējiem

tautaruna.lv 6.decembris 2019, 16:35
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Vietējā šovu zvaigzne Aija Dembovska atbildējusi uz savu fanu karstākajiem jautājumiem. Starp tiem arī par iepazīšanos ar puišiem. Aija dalās ar savu pieredzi.

Ar portāla Skaties.lv starpniecību Aijas pielūdzēji un fani guvuši atbildes uz viņu interesējošajiem jautājumiem. Starp tiem bijis arī jautājums-lūgums pēc padoma saistībā ar iepazīšanos.

Kāda meitene norādījusi, ka Aijai "vienmēr ir tik daudz pielūdzēju", kas licis uzdot jautājumu, kur šovu dalībniece ar viņiem iepazīstas, vai interneta portālos? "Teikšu godīgi - neesmu nevienā iepazīšanās portālā. Pārsvarā visi man kaut kā sāk rakstīt ‘’Facebook’’. Daudzas vēstules es vienkārši ignorēju, jo visiem atbildēt jau nevar. Vakar pat atnāca vēstule: ‘’Tu esi ļoti simpātiska, vai nevēlies iepazīties?’’ Protams, es neko neatbildēju. Ir bijuši tādi, kuri, nesagaidot atbildi, nosaukā visādos vārdos, saka, ka iedomīga, jo neatbildu, bet es ignorēju."

Kāds cits Aijas dzīves notikumu sekotājs jautājis, vai Aija domā, ka satiks savu īsto un, vai grib bērnus. "Protams, ka domāju, ka savu īsto es satikšu, un man ir sajūta, ka tas notiks jau diezgan drīz. Varbūt jau esmu satikusi - kas to zina! Par bērniem gan neesmu domājusi. Tas lai paliek noslēpumā," noslēpumaina ir Aija.

Iepriekš jau rakstījām, ka, ja iepriekš zvaigzne regulāri stāstīja faniem par nedienām ar pielūdzējiem, nu viņa izlēmusi privāto dzīvi pasargāt un par savu attiecību sfēru vairs publiski nerunāt: "Klubi, ‘’Facebook’’ grupas, skandāli - tas viss ir beidzies. Noiets etaps manā dzīvē. Vienkārši pati sāku domāt, ko savā dzīvē vēlos, vai vēlos tā dzīvot, kā iepriekš. Sapratu, ka nē, tas nav mans. Sapratu, ka vēlos pilnvērtīgu dzīvi, nevis visu laiku skandalēties internetā un būt iepīta intrigās. Tagad esmu daudz ko piefiksējusi, ko biju palaidusi garām. Sapratu, ka man apkārt notika tik daudz skaistu lietu, bet es tās nepamanīju, jo biju aizņemta ar skaidrošanos par intrigām."

Aija Dembovska kļuva atpazīstama Latvijā ar piedalīšanos TV šovos, kā "Lauku sēta", "Pirmais Skūpsts", kuros bija viena no skandalozākajām dalībniecēm.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:18

Jaunākās diskusijas