Paskat, kādu pārsteigumu faniem sagādājusi Aija Andrejeva

tautaruna.lv 6.decembris 2019, 10:00
 
Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency
Dziedātāja Aija Andrejeva Ziemassvētku noskaņu vēlas dāvāt ne vien ar mūziku, bet arī ar stilīgiem un praktiskiem apģērbiem no jaunās apģērbu kolekcijas "bum bum"! Kolekcijas "bum bum" T-kreklus, džemperus un somas varēsi apskatīt un iegādāties POP-UP veikalā tirdzniecības centrā "Alfa" 1.stāvā (blakus informācijas centram) sākot ar 12.decembri.
Kolekcijas dizains tika veidots sadarbībā ar zīmola "UNISSI" īpašnieci Ramonu Lazdu. Veikalā būs iespēja iegādāties ne tikai "bum bum" džemperus, T-kreklus un somas, bet arī zīmola "UNUSI" kolekcijas apģērbu, biļetes uz Aijas koncertu "ES IEŠU TĀLĀK", kas notiks 6.jūnijā Siguldas pilsdrupu estrādē u.c. nieciņus savam priekam.

Runājot par Ziemassvētkiem un dāvanu laiku, Aija saka: "Vienmēr priecājos dāvanā saņemt kopīgu pieredzi ar savējiem! Pavisam nesen pati izbaudīju iespēju būt mākslinieka Foy Vance koncertā un tas bija tik forši un neaizmirstami. Tāpēc šajos Ziemassvētkos vēlos dot šo iespēju tālāk - uzdāvināt kādam kopīgu pieredzi Siguldas koncertā ar sev mīļajiem!"

Kā atzīst Aija: "Siguldas koncerts ir mans līdz šim vērienīgākais lielkoncerts. Tas būs, kas tāds, ko es pati vēl neesmu piedzīvojusi, un ļoti vēlos to visu dāvāt saviem faniem un mūzikas cienītājiem!"

Gaidāmais albums klausītājus priecēs pavasarī, taču divi albuma singli - "Es iešu tālāk" un "Bungādiņas" - jau ir pieejami klausītājiem populārākajās mūzikas straumēšanas vietnēs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:54

Jaunākās diskusijas