VIDEO: Kāpēc Ansis Klintsons salīdzina sievietes ar bitēm?

tautaruna.lv 8.decembris 2019, 17:31
 
Rūta Kalmuka/F64
Televīzijas raidījumu vadītājs un mūziķis Ansis Klintsons raidījumā "Starp mums runājot" salīdzinājis sievietes ar bitēm un paudis viedokli, kāpēc saskata zināmu līdzību abu uzvedībā.

STV kanālā Ansis Klintsons raidījuma "Starp mums runājot" vadītājiem paudis viedokli, kāpēc "ar sievietēm ir kā ar bitēm".

"Ar bitēm var zināt vairāk nekā ar sievietēm. [...] Bite var iedzelt vienu reizi un tad viņa aiziet bojā," norāda Klintsons, uzsverot, kā tā ir galvenā atšķirība starp sievietēm un bitēm, taču arī sievietes "baigi dzeļot"."Gan sievietes, gan bites ir baigi strādīgās," turpina Ansis.

Čellists Valtera Pūces lūdz Klintsonu nosaukt trīs iemeslus, kāpēc izbeigt attiecības. Klintsons uzsver "dzelšanu", kopīgu interešu trūkumu un, "kad nav kontakta".

Jau vēstīts, ka Ansis Klintsons tandēmā ar Aivi Ceriņu vada Rīga TV24 raidījumu "Preses klubs". Iepriekš Klintsons daudziem skatītājiem bija pazīstams kā TV3 laika ziņu moderators un daudzu citu televīzijas raidījumu vadītājs.

Kā mūziķis Klintsons savulaik muzicēja underground blicē "Pilots Buda", pēc tam kļuva par vokālistu projektā "Saule". Plašāku atpazīstamību viņš guva kā grupas "Logo" dalībnieks, iedziedot tādus hitus kā "Man nav kauns" un "Neuztraucies".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:40

Jaunākās diskusijas