Skandalozā Latvijas šovu zvaigzne nāk klajā ar negaidītu paziņojumu

tautaruna.lv 5.decembris 2019, 14:30
 
facebook.com
Vietējā šovu zvaigzne Aija Dembovska vairākus gadus bija pieradusi publiskot teju katru savu piedzīvojumu un privātās dzīves notikumu, bet nu viņas dzīve ir pilnībā mainījusies, raksta "Skaties.lv".

‘’Vecums nenāk viens. Laikam beidzot nāku pie prāta,’’ stāstu par savu jauno dzīvi sāk Aija. Līdz ar 22 gadu sasniegšanu viņa esot sapratusi, ka gana izballējusies.

‘’Pietiek trakot! Savu esmu iztrakojusi, jāsāk mierīgi dzīvot,’’ tā Aija, atklājot, ka šobrīd viņas dzīve sastāv no darba un mājām.

Ja iepriekš zvaigzne regulāri stāstīja faniem par nedienām ar pielūdzējiem, nu viņa izlēmusi privāto dzīvi pasargāt un par savu attiecību sfēru vairs publiski nerunāt.

‘’Klubi, ‘’Facebook’’ grupas, skandāli - tas viss ir beidzies. Noiets etaps manā dzīvē. Vienkārši pati sāku domāt, ko savā dzīvē vēlos, vai vēlos tā dzīvot, kā iepriekš. Sapratu, ka nē, tas nav mans.

Sapratu, ka vēlos pilnvērtīgu dzīvi, nevis visu laiku skandalēties internetā un būt iepīta intrigās. Tagad esmu daudz ko piefiksējusi, ko biju palaidusi garām. Sapratu, ka man apkārt notika tik daudz skaistu lietu, bet es tās nepamanīju, jo biju aizņemta ar skaidrošanos par intrigām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:18

Jaunākās diskusijas