Fitnesa modele Paula Freimane atklāj, kad viņa ir vislabākajā formā

tautaruna.lv 8.decembris 2019, 20:25
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Lai arī ziemā ierušināmies dziļāk segā vai sātīgi paēdam gadu mijas svētkos, bet pavasarī daudzi cenšas sasniegt "pludmales figūru", fitnesa trenerei un modele, "MonacoFit" aplikācijas izveidotāja Paulai Freimanei labākā forma esot tieši ziemā.

"Parasti lielākā daļa sāk aktīvi sportot uz vasaras sezonu, lai pludmalē labi izskatītos, bet man jau kuro gadu ir otrādāk.

Uz ziemu esmu labākā formā nekā vasarā. Man liekas vasarā ir vairāk kārdinājumi.. apēst kilogramu zemeņu ir tīrais nieks un treniņu ir ļoti viegli izlaist, lai aizbrauktu uz jūru pagulēt.

Ziemas sezonā jūtos daudz motivētāka un ir daudz vieglāk pieturēties pie režīma. Kā ir ar Jums?" jautā fitnesa entuziaste.

View this post on Instagram

A post shared by Paula Freimane (@paolafreeman) on

Sekotāji, iesaistoties diskusijā, norādā, ka gan piekrīt Paulai, gan norāda, ka ziemā, kā likts, svars pieaug.

Jau ziņojām, ka Freimane sākusi jaunu aktivitāti vēsajos gada mēnešos - peldes arī ziemā jeb roņošanu. "Tas nav trends, kam sekoju līdzi vai kādam kaut ko pierādīt. Pirmo reizi dalos ar to ko esmu iesākusi darīt. Mans vectēvs ziemas peldēšanu aizsāka pirms 30 gadiem, kad viņs dzīvē nebija pārāk labā periodā, šobrīd viņam ir 79 gadi un viņš nekad neslimo, jūtas kā jauns puisis, kas bauda dzīvi katru dienu. Kā mans vectēvs saka: “Iedomājies kas notiek ar produktu ja to neieliec ledusskapī - aukstumā, nu vot, tas sabojājas! Ar mani ir tāpat, tapēc esmu labi saglabājies.” Mans tētis šo aizsāka pirms gadiem 10. Brālis nesen un visbeidzot ES - šogad," atklāja Paula.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:53

Jaunākās diskusijas