Madara Repše priecīga par viesošanos Latvijā; dalās ar aizkustinošiem mirkļiem

Lelde Veinberga 7.decembris 2019, 13:14
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Fotogrāfe Madara Repše savā Instagram dalījusies ar skaistiem fotomirkļiem no viesošanās Latvijā. Šajā laikā viņa atklāja savu fotoizstādi, kā arī pavadīja laiku kopā ar ģimeni un draugiem.

Jau ziņojām, ka 14. novembrī Jūrmalā, Aspazijas mājā, tika atklāta fotogrāfes Madaras Repšes personālizstāde «Madaras Repšes krāsainā pasaule», kas būs apskatāma līdz 15. decembrim. Latvijā viņa pēdējo reizi bija pirms septiņiem gadiem, tādēļ izstādes atvēršana izvērtās par sirsnīgu un emocionālu tikšanos ar ģimeni, kā arī tuvākajiem draugiem.

View this post on Instagram

A post shared by Madara Repse (@madararepse) on

"Tas prieks, kad tu satiec ģimeni un draugus pēc 7 gadiem, un apciemo savu dzimteni. Nevaru sagaidīt, kad atgriezīšos tur Ziemassvētkos," raksta Madara.

Bildēs redzams Madaras tēvs ekspremjers Einārs Repše ar sievu Rūtu. Tāpat Madara pavadījusi kopīgu laiku ar mammu ērģelnieci Ingunu Putniņu un tanti Dairu, un atpūtusies ar viesnīcas "Hotel Roma" vadītāju Lindu Mūrnieci.

Kādreizējā premjerministra Repšes meita jau ilgu laiku cīnās ar smagām veselības problēmām, taču par spīti tam ieradās Latvijā un Aspazijas muzejā Jūrmalā atklāja savu fotogrāfiju personālizstādi. "Es negribu, lai kāds mani žēlo, lai vēršas pie manis ar ierosinājumiem un padomiem, - to nevēlos. Esmu no tā jau nogurusi. Daudzi cilvēki zina, ka ar veselību man nav labi," pauž Madara.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:45

Jaunākās diskusijas