Izskan jauna informācija par Rīgā atcelto Enrike Iglesiasa koncertu

tautaruna.lv 3.decembris 2019, 14:22
 
Reuters/Scanpix/LETA
Latvijas iedzīvotāji joprojām sūdzas par Rīgā atcelto dziedātāja Enrikes Iglesisa koncertu. Cilvēki iztērējuši desmitiem un pat simtiem eiro, lai baudītu mākslinieka koncertu, bet diemžēl tas atcelts, jo koncerta rīkotāji nav izpildījuši solīto, vēstīja raidījums "Bez Tabu".
Kā norāda biļešu tirgotāji šeit, Latvijā, tad koncertu rīkot bija uzņēmies pasākuma rīkotājs no Bulgārijas. Turklāt Bulgārijā bāzētais pasākuma rīkotājs bija izziņojis koncertus arī Minskā, Baltkrievijā un Zagrebā, Horvātijā. Arī tur cilvēki palikuši kā bez naudas, tā bez koncerta.

"Pasākuma rīkotājs ir “ART BG” darbojas Bulgārijā un ir izņēmis nodokļu maksātāja numuru Latvijā. Izpētot pasākumu rīkotāja līdzšinējo pieredzi, redzams, ka darbojas Eiropā jau desmit gadu un ir nodrošinājis lielu mākslinieku tūres, tostarp arī Enrikes Iglesiasa. Un pieredze mūsu ieskatos bija pietiekama," pauda Līga Rubine, SIA “Biļešu serviss” valdes locekle.

Tomēr šoreiz pasākuma rīkotājam kaut kas nogāja greizi un tik tiešām koncerts atcelts un lēmumu pieņēmusi Enrikes Iglesiasa komanda.

"Koncerttūres organizators, producents un pasākuma organizators “ArtBG” nav izpildījis savas līgumsaistības. Tā rezultātā diemžēl kļūst neiespējama šova norise, tādā apmērā, kā to ir pelnījuši mūsu fani," teikts EI komandas paziņojumā.

Ņemot vērā, ka biļešu tirgotājs kā starpnieks ir konstatējis, ka pasākums nenotiks, un ņemot vērā, ka pastāv aizdomas par krāpniecisku rīcību no pasākuma rīkotāju puses, biļešu tirgotājs iesaistījis policiju un tagad gaida ziņas no likumsargiem, lai saprastu, vai iespējams uzsākt naudas līdzekļu atdošanu.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:36

Jaunākās diskusijas