Gundega Skudriņa plūc laurus prestižā konkursā, ko salīdzina ar "Grammy" un "Oskaru"

Lelde Veinberga 3.decembris 2019, 18:37
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Pasākumu organizatore, dekoratore un TV raidījumu vadītāja Gundega Skudriņa un viņas komanda pagājušajā nedēļā izcīnīja prestižu starptautisku balvu pasākumu organizēšanā.

“1.vieta pasaules prestižākajā pasākumu industrijas festivālā "BEA World festival 2019" kategorijā "Privātais pasākums". NETICAMI!!! Pirmais vislielākais paldies mūsu vecākiem un ģimenēm!!!!” priecīgo vēsti saviem sekotājiem sociālajos tīklos pavēstīja Gundega.

View this post on Instagram

A post shared by Gundega Skudriņa (@metroskudra) on

Konkursā "BEA World festival 2019" tiek apbalvoti labākie izklaides un kultūras pasākumi no visas pasaules. “Skudras Metropole” 1. vietu ieguva par pērnā gada nogales “Citādām Ziemassvētku vakariņām”, kuras starptautiskā žūrija atzina par labāko nominācijā “Privātais pasākums”.

Tāpat Skudriņa ziņo, ka prestižajā konkrsā iegūta bronza. "Ak jellllllllll, un vēl bronza 3. vieta kategorijā “Sustainable Innovation” mīļajam Botāniskajam ūdensdārzam. Wooow!! Šito balvu nemaz, nemaz negaidījām, jo konkurenti bija wooow. Absolūts pārsteigums!!!!!!!!!!" pārsteigta Gundega.

View this post on Instagram

A post shared by Gundega Skudriņa (@metroskudra) on

BEA (best event award) festivāls un konkurss notika jau 14. gadu, šogad tajā piedalījās rekordliels dalībnieku skaits no visas pasaules, sākot ar Eiropas lielvalstīm - Itāliju, Vāciju, Lielbritāniju - un beidzot ar Indiju, Austrāliju, Ķīnu, Izraēlu, ASV u. c. Pasākumu rīkotājiem šī balva ir līdzvērtīga kā Grammy balva mūziķiem vai Oskars kino nozares speciālistiem, tāpēc pat iekļūšana tā dēvētajā šortlistē ir cienījams panākums.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:19

Jaunākās diskusijas