Gobzems aicina lūgt Dievu par Kaimiņa veselību

tautaruna.lv 2.decembris 2019, 13:21
 
Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency
Svētdienas vakarā dzīvojamās mājas ugunsgrēkā cietis Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš. Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas pārstāve Ilga Namniece apstiprināja politiķa atrašanos slimnīcā, taču sīkākus komentārus par viņa veselības stāvokli nesniedz. Tikmēr A.Kaimiņa politiskais oponents Aldis Gobzems ierakstā sociālajā tīklā facebook norādījis, ka kāds Latvijā pazīstams žurnālists viņu informējis, cik situācija ir nopietna.
"Vakar ugunsgrēkā cietis mans politiskais oponents, Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš. Kaut informācija nav pārbaudīta, tomēr kāds Latvijā zināms žurnālists mani informēja, ka Artuss Kaimiņš it kā atrodoties reanimācijas nodaļā un esot ar aptuveni 10 procentu ķermeņa apdegumiem. Cerams, ka šī informācija ir kļūdaina un tikai bauma, un cerams, ka Artusa Kaimiņa veselībai nedraud nozīmīgas briesmas, jo 10 procentu ķermeņa apdegumi ir ļoti nopietni," ierakstā sociālajā tīklā facebook raksta A.Gobzems.

"Neskatoties uz minējumiem par ugunsgrēka iemesliem, neskatoties uz visiem pēdējā gada notikumiem, es aicinu pilnīgi visus novēlēt Artusam Kaimiņam labu veselību un domāt, lai viņš pēc iespējas ātrāk izveseļojas. Es aicinu visus aizlūgt Dievu par Artusa Kaimiņa veselību. Un to lūdzu arī pašam Artusam Kaimiņam. Lai veselība un apskaidrība!" ieraksta noslēgumā norāda A.Gobzems.

Ziņu aģentūra LETA jau vēstīja, ka Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD) informēja, ka svētdien plkst.20.47 VUGD saņēma izsaukumu par to, ka kādā daudzdzīvokļu ēkā Rīgā izcēlies ugunsgrēks.

Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka deg viens no ēkas dzīvokļiem. Glābēji no sadūmotās ēkas evakuēja septiņus cilvēkus, no kuriem divi bija cietuši un tika nodoti mediķiem. Īsi pirms pusnakts šis ugunsgrēks likvidēts un kopējā degšanas platība bija 40 kvadrātmetri.

Arī Valsts policijas preses pārstāve Gita Gžibovska aģentūrai LETA apliecināja, ka dzīvokļa ugunsgrēkā Rīgas centrā cietuši cilvēki. Ugunsgrēkā izglābts arī suns.

Sākotnējā informācija liecina, ka dzīvoklis, iespējams, aizdedzies no bez uzraudzības atstātas sveces.

Policijā sākta resoriskā pārbaude un tiek skaidroti notikušā apstākļi.

Arī Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā aģentūrai LETA apliecināja, ka slimnīcā nogādāti divi cilvēki, taču dienestā neprecizēja viņu veselības stāvokli.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:40

Jaunākās diskusijas