Skandalozais fotogrāfs Sokolovs izceļas ar ļoti cēlu rīcību

tautaruna.lv 7.decembris 2019, 12:17
 
Ilze Zvēra/F64 Photo Agency
Kārtējo reizi par saviem dzīves piedzīvojumiem pastāstījis par skandalozo fotogrāfu dēvētais Aleksandrs Sokolovs. Šoreiz viņa uzmanību piesaistījies kāds sirmgalvis būvniecības veikalā.
"Varbūt es palieku ļoti sentimentāls, bet šodien notika atgadījums, kurš mani ļoti aizkustināja. Jums varbūt tas neizraisīs nekādas emocijas, bet mani gan tas ietekmēja," sociālajā tīklā facebook raksta fotogrāfs.

"Es aizbraucu uz būvniecības veikalu nomainīt vienu instrumentu. Tas nebija tik vienkārši. Nabaga kasiere mokās minūtes divdesmit ar čekiem un pavadzīmēm. Diemžēl tikai divas kases strādāja un gan vienā, gan otrā bija pamatīgas rindas. Uzreiz aiz manis stāvēja ļoti vecs vīrietis. Tiešām vecs. Noteikti pāri 85 gadiem. Laika bija daudz un es paspēju viņu izpētīt. Pilnīgi sirmi mati, nogurusi seja, bet vēl gandrīz taisna mugura un ļoti skaidrs skatiens.Es vispār pēdējā laikā bieži domāju par saviem vecvecākiem, kuru sen vairs nav. Domāju par to, ka ļoti ātri paies laiks un es pats arī būšu vecs. Jaunas meitenes vairs nenāks pie manis fočēties, es nevarēšu ne paskriet ātri, ne pievilkties 10 reizes. Mani ļoti baida fakts ka es novecošu," stāstu turpina A.Sokolovs.

"Kasiere saprata, ka ātri netiks galā un uzlika zīmīti "kase slēgta". Rinda ļoti neapmierināta pārbīdījās uz pirmo kasi. Bet tas onkulis gados - sākumā arī gribēja iet prom, bet tomēr palika."

Kā novēroja A.Sokolovs, tad sirmais kungs pacietīgi palika un gaidīja līdz pat brīdim, kad kasiere atnāca atpakaļ.

"Es sajutos ļoti lepns par šo vectēvu un nereāli gribēju izdarīt viņam kaut ko labu. Pamanīju, ka viņam grozā ir preces apmēram uz 10 eiro. Es iedevu kasierei naudu un teicu ka tas ir par sirmo onkuli. Nepagriežoties ātri ātri aizgāju, lai viņam nebūtu neērti, kad viņš saprastu, ka es samaksāju."

Fotogrāfs arī stāsta, ka brīdī, kad atgriezies automašīnā, piezvanījis, lai aprunātos ar savu mammu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:58

Jaunākās diskusijas