Daiļā Paula Freimane par jauno aizraušanos: Tas nav "trends", kam sekoju līdzi

tautaruna.lv 2.decembris 2019, 18:38
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Fitnesa trenere un modele, "MonacoFit" aplikācijas izveidotāja Paula Freimane vietnē Instagram dalījusies ar savu jauno hobiju, ar kuru jau aizraujas viņas ģimene.

"Tas nav trends, kam sekoju līdzi vai kādam kaut ko pierādīt. Pirmo reizi dalos ar to ko esmu iesākusi darīt.

Mans vectēvs ziemas peldēšanu aizsāka pirms 30 gadiem, kad viņs dzīvē nebija pārāk labā periodā, šobrīd viņam ir 79 gadi un viņš nekad neslimo, jūtas kā jauns puisis, kas bauda dzīvi katru dienu. Kā mans vectēvs saka: “Iedomājies kas notiek ar produktu ja to neieliec ledusskapī - aukstumā, nu vot, tas sabojājas! Ar mani ir tāpat, tapēc esmu labi saglabājies.”

Mans tētis šo aizsāka pirms gadiem 10. Brālis nesen un visbeidzot ES - šogad.

Es vienmēr zināju kad tas būs tas ko es darīšu, laikam gaidīju īsto dzīves etapu kad to aizsākt. Sports ir mana dzīves “mīlestība”, taču tas jau daudzus gadus esot mans dzīvesveids, neliek vairs tā aizrauties elpai un ir kļuvis pašsaprotams. Es atkal atguvu to sajūtu, ziniet, kā pēc treniņiem.

View this post on Instagram

A post shared by Paula Freimane (@paolafreeman) on

Es to izjutu jau pēc pirmās reizes stindzinoši aukstajā ūdeni.. elpa aizrāvās, bailes pazuda, visa apkārtējā pasaule vairs nav svarīga.. esi tikai tu un ūdens.. iznākot ārā tevi sāk durstīt simtiem adatiņu un tu jūties dzīvāks kā jebkad!" sajūtas apraksta Paula.

Vairāki sabiedrībā pazīstami cilvēki atklājuši, ka nodarbojas ar "roņošanu" jeb ziemas peldi. Vēlā rudenī un pat ziemā peldēties dodas gan Kiviča bijusī sieva Madara, juriste Ieva Brante, TV personība Armands Simsons, režisors Alvis Hermanis un citi.

Sistemātiska rūdīšanās, ko nodrošina ziemas peldes, ieteicama, lai uzlabotu imunitāti, tādējādi samazinot elpceļu saslimšanu biežumu, un ir gadījumi, kad ziemas peldes pat atvieglojušas astmas simptomātiku.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:23

Jaunākās diskusijas