Seksa eksperte Lasmane TV šovā izdara ko nebijušu

tautaruna.lv 30.novembris 2019, 10:19
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64
TV3 raidījuma "Vakariņas četratā" skatītājus pārsteigusi seksa eksperte un attiecību konsultante Rita Lasmane, kura demonstrēja neparastu ieradumu.

Ciemiņus - raidījuma ”Degpunktā” vadītāju Diānu Eisaku, mūziķus Lauri Valteru un Miku Dukuru - Rita uzņēma savā mājā Jūrmalā, kur viņai viesi bija jāpabaro ar trīs pašas gatavotiem ēdieniem un jāizklaidē, vēsta porrtāls "Skaties.lv".

Gatavojot ēdienu, Rita atzinās kādā vājībā - viņai garšo olīveļļa, ko viņa gatavošanas laikā mēdz vienkārši iedzert. Viņa to nekautrējās darīt arī TV kameru priekšā un ierāva pamatīgu šļuku, arī televīzijas skatītājiem uzsaucot tostu “priekā!”.

Ekrānuzņēmums/Skaties.lv/ Vakariņas četratā

TGatavošana gan nevedās tik veikli, kā plānots un namamāte, griežot ķirbi ar savu mīļāko nazi, apskādēja vienu pirkstu. ”Mīļākais nazis izrādīja savu mīlestību, kā jau naži to prot,” negadījumu virtuvē komentēja Lasmane un steidza neveiklību novērst.

"Vakariņas četratā" ir TV3 raidījums, kurā četri savā starpā nepazīstami cilvēki nedēļu dodas viens pie otra vakariņās, kurās jāpasniedz trīs ēdieni un jāparūpējas arī par viesu izklaidi. Dalībnieki vērtē viens otra veikumu un par viņu radītajiem ēdieniem izsakās arī profesionāls pavārs.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:42

Jaunākās diskusijas