Šis ir par daudz! Kas sadusmojis TV seju Aivi Ceriņu?

tautaruna.lv 30.novembris 2019, 16:01
 
Alise Šulca/F64 Photo Agency
Pēdējos gados sociālie tīkli kļuvuši par platformu, kurā izteikt savas domas par dažādiem valstī un privātajā dzīvē notiekošajiem procesiem. To izmantojis arī TV raidījumu vadītājs Aivis Ceriņš, kurš paudis sašutumu par pieprasījumu aizpildīt kādu klientu aptauju.
"Es tāds pacietīgs/iecietīgs cilvēks kopumā, bet šis ir par daudz: Aicinām aizpildīt klienta anketu. Ja to neaizpildīsiet, var tikt ierobežota Internetbankas un maksājumu karšu darbība. Luminor. Kura banka nenodarbojas ar šādām muļķībām?," mikroblogošanas vietnē twitter vaicā TV personība.

Kāda ieraksta komentētāja gan norāda, ka arī citās bankās ik pa laikam nepieciešams aizpildīt šādas anketas. "Ja godīgi, neredzu, par ko cepties, jo no tām dažām minūtēm aizpildīšanas gabals nost nekrīt," norāda komentētāja.

"Aivi, nepareizs jautājums- nevis kurš, bet kāpēc? Tad, kad nākamreiz cītīgi apspriedīsi jautājumu par briesmīgo ēnu ekonomiku un naudas atmazgāšanu, uzdod jautājumu- ko bankas var darīt, lai to neatbalstītu. Pats zini- informācij un tās analīze ir labs sākums, lai to nepieļautu," norāda kāda cita komentētāja.

Kā liecina publiski pieejamā informācija, tad, piemēram, līdzīga anketa jāaizpilda juridiskām personām, kuras vēlas saņem bankas pakalpojumus.

"Šī anketa aizpildāma un iesniedzama Luminor Bank AS ( Banka)”, lai izpildītu vairāku normatīvo aktu prasības saistībā ar
pakalpojumiem, kurus Banka sniedz saviem klientiem vai kurus Banka piedāvā saviem esošajiem vai iespējamajiem klientiem. Minētie
normatīvie akti ir, piemēram, Noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas un terorisma finansēšanas novēršanas likums un ar to saistītie
normatīvie akti, kā arī likums „Par Latvijas Republikas valdības un Amerikas Savienoto Valstu valdības līgumu par starptautisko nodokļu
pienākumu izpildes uzlabošanu un likuma par ārvalstu kontu nodokļu pienākumu izpildi (FATCA) ieviešanu” un ar to saistītie normatīvie akti. "

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas