Latvijas lielāko krūšu īpašniecei radušās problēmas – krūtī izveidojies caurums

tautaruna.lv 22.novembris 2019, 19:28
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Par Latvijas lielāko krūšu īpašnieci dēvētā modele Viktorija Vailda atklājusi šokējošas detaļas par likstām, kādām nācies iet cauri - vienā no krūtīm radies caurums. Lai savestu kārtībā sievietes kuplās krūtis un saglābtu implantus bijis nepieciešams iztērēt 20 000 eiro.

Lai arī iepriekš Viktorija dalījusies ar skaistajām dzīves ainām, norādot, ka katra diena viņai ir kā brīvdiena, pēdējais gads viņai bijis grūts.

Portālam Skaties.lv modele norādījusi, ka viņa piedzīvojusi komplikācijas ar lielajām krūtīm. ”Zem vienas krūts āda palika plānāka, parādījās brūcīte, tā līdzinājās izgulējumam un drīz vien brūce ieguva cauruma apmērus. Caurums bija trīs centimetrus liels, varēju ielikt pirkstu un aiztikt implantu,” pārdzīvoto portālam atklājusi Viktorija.

Pārciešot divas operācijas un iztērējot pāris desmitus tūkstošus eiro, kuplās krūtis Viktorija bija spējīga saglābt. Tagad modelei ir pēcoperācijas periods pēc kura sieviete cer atkal sekotājus priecēt ar saviem foto vietnē Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by ⭐️Victoria Wild⭐️ (@victoriawildofficial) on

Jāatgādina, ka iepriekš Viktorija dalījās ar saviem uzskatiem par sievietes figūru. Vailda neieteica sekot diētām, jo kā nekā būt tievām vairs nav modē.

View this post on Instagram

A post shared by ⭐️Victoria Wild⭐️ (@victoriawildofficial) on

Lai iegūtu perfektu ķermeni lielo krūšu īpašniece ieteica veselīgu ēšanu. Piebilstot, ka īsti rezultāti ir sasniedzami tikai ar svarcelšanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:27

Jaunākās diskusijas