FOTO: Virga uz galvas uztetovējis "Līvi" nosaukumu

tautaruna.lv 22.novembris 2019, 17:24
 
Ģirts Ozoliņš/F64 Photo Agency
Saviem sekotājiem vietnē Instagram leģendārās grupas "Līvi" dalībnieks Ainars Virga parādījis savu jauniegūto tetovējumu.

Vien norādot, kas ir tetovējuma un bildes autors, Virga parādījis, ka uz deniņiem viņam iemūžināts stilizētais grupas "Līvi" nosaukums.

View this post on Instagram

A post shared by Ainars Virga (@virga_ainars_) on

Tas, ka tas ir īsts tetovējums, mūziķis apstiprinājis portālam Skaties.lv. Virga atzīst, ka nekautrējas no šāda tetovējama tik redzamā vietā. "Varu tikai lepoties ar to, ko ”Līvi” ir devuši man, ko vairākiem Latvijas ļaudīm…" saka mūziķis.

Esot bijuši 12 varianti galvas tetovējumam, bet ”Līvu” zīme galu galā atzīta par labāko.

"Līvi" ir latviešu roka grupa Liepājā, kas ar šādu nosaukumu pastāv kopš 1974. gada. Līvi ir vienīgā rokgrupa Latvijā, kurai ir uzcelts piemineklis. Līdz ar Jāņa Groduma nāvi 2010. gada 15. jūnijā, Ainars Virga paziņoja par grupas "Līvi" darbības izbeigšanu, pēc kāda laika tika izdota dziesmu izlase "Nezāles neiznīkst". 2013. gadā mūžībā aizgāja arī grupas kādreizējais vokālists Aivars Brīze. 2018. gadā Ainars Virga paziņoja par grupas darbības atjaunošanu un "Līvi" izdeva koncertalbumu "Bez štepseļiem".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:39

Jaunākās diskusijas