Zināms, kā klājas "Saimniekšova" Jānim, kurš tā arī palika bez līgavas

tautaruna.lv 17.novembris 2019, 15:14
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Jānis ir palicis atmiņā kā viens no šova "Saimnieks meklē sievu" jaukākajiem dalībniekiem. Lai arī puisis šova noslēgumā līgavu neizvēlējās, viņš joprojām ar visām piecām šovā iepazītajām meitenēm uztur draudzīgas attiecības.
Šova pēdējā sērijā Jānis atzina, ka izdarījis nepareizu izvēli jau pašā sākumā, nedodot iespēju uz saimniecību braukt Dikļos iepazītajai Baibai. Tomēr viņš atzīst, ka pēc šova nav atjaunojis attiecības ne ar Baibu, ne Lolu.

"Ar nevienu no šovā iepazītajām meitenēm neesmu pēc filmēšanas atsevišķi saticies. Mums ir ļoti draudzīgs kontakts, neviena netur nekādu aizvainojumu, esam sarakstījušies, sazvanījušies,’’ stāsta Jānis. ‘’Jā, sākumā viss likās daudzsološi, taču, ja nav tās sajūtas, tad nav. Ar nevienu no šīm piecām meitenēm īstās sajūtas nebija. Taču tas nenozīmē, ka man būtu nolaidušās rokas,’’ pārliecināts, ka atradīs sievu, ir Jānis.

Šobrīd vīrietis pievērsies darbiem saimniecībā un nesteidzas uzsākt attiecības. ‘’Nezinu, kāpēc visi uzskata, ka sociālajos tīklos mani gāž no kājām,’’ smejas Jānis. ‘’Jā, reizēm pa kādai drosminiecei uzraksta, bet patiešām reti. Acīmredzot tik ļoti populārs jau neesmu.’’

Puisis pauž prieku par kolēģiem, kuri šovā atraduši meitenes - Ilmāru un Oskaru. ‘’Lai viņiem viss izdodas. Ar Ilmāru un Beāti kopā bijām Gruzijā, ļoti forši cilvēki. Arī pats dalību projektā nenožēloju. Tā bija iespēja iziet no komforta zonas,’’ tā Jānis.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas