Atklājies baiss fakts par Fredija Merkūrija dzīvi pirms nāves

tautaruna.lv 17.novembris 2019, 17:33
 
AP / Scanpix / LETA
Leģendārais grupas "Queen" solists Fredijs Merkūrijs nomira 1991.gadā 45 gadu vecumā un par savu slimību publiski paziņoja tikai 24 stundas pirms savas nāves.

Kļuvis zināms, ka cīnoties ar AIDS, Merkūrijs zaudēja pēdu, vēsta "The Mirror".

Fredijam AIDS diognosticēja jau 1980. gadā, taču dziedātājs to turējis noslēpumā vairāk nekā 10 gadus. Pēc viņa nāves Fredija grupas biedrs Braiens Mejs atklāja faktus par mūziķa ciešanām pirms nāves. Viņš arī atklājis, ka pirms nāves Merkūrijs zaudējis pēdu.

"Problēma bija viņa pēda, no kuras nekas daudz nebija palicis pāri. Reiz viņš mums to parādīja vakariņu laikā. Viņš teica: "Ak, Braien, piedod, esmu tevi šokējis, to parādot." Es atbildēju: "Es neesmu šokēts, Fredij, tikai sapratu, ka tev jācieš briesmīgas sāpes"," par notikušo stāsta Mejs.

Mejs apgalvo, ka Fredijs varbūt būtu varējis izdzīvot, ja pieejamas būtu zāles, kas tirgū nonāca neilgi pēc Merkūrija nāves. Pēdējos divus savas dzīves gadus Fredijs pavadīja gandrīz absolūtā noslēgtībā, tiekoties tikai ar tuviem draugiem un ģimeni.

Viņš pēdējo reizi filmējās videoklipā dziesmai "The Days Of Our Lives" 1991. gada maijā. Klipā viņš ir manāmi drūms un savārdzis. Video filmēta tikai Fredija augšējā ķermeņa daļa, tāpēc viņa bojātā kāja nekad nav publiski redzēta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:22

Jaunākās diskusijas