FOTO: Olga Rajecka ar skaistu foto sveic Latvijas svētkos

tautaruna.lv 18.novembris 2019, 13:12
 
Andrejs Terentjevs/F64
Leģendārā latviešu dziedātāja Olga Rajecka soctīklos sveikusi savus sekotājus valsts svētkos.

Rajecka publicējusi attēlu, kurā redzama krāšņā kronī un zilas krāsas kleitā ar latvju zīmes rakstu.

"Skaistus svētkus, Latvija!" sveic Olga.

Attēls izpelnījies atzinību sekotāju vidū un to ar "patīk" atzīmējuši arī Latvijā pazīstami cilvēki, piemēram, dziedātāja Aija Andrejeva.

View this post on Instagram

A post shared by Olga Rajecka (@rajecka) on

Šodien tiek atzīmēta Latvijas Republikas proklamēšanas 101. gadadiena, ko ar dažādiem svētku pasākumiem atzīmē visā valstī. Rīgā paredzēta plaša svētku programma - ziedu nolikšanas ceremonija, Nacionālo Bruņoto spēku, Iekšlietu ministrijas un ārvalstu vienību militārā parāde, svinīgs pasākums pie Brīvības pieminekļa, daudzveidīgi koncerti, kopīga Latvijas valsts himnas dziedāšana 11. novembra krastmalā un svētku uguņošana.

Galvaspilsētā un vēl 19 Latvijas pilsētās valsts augstākajos torņos, sveicot Latviju tās proklamēšanas 101. gadadienā, ir pacelti 3x6 m plaši valsts karogi. Valsts svētku rītā karogs tiks pacelts arī Eiropas Savienības augstākajā tornī Zaķusalā. Šī būs jau 11. reize, kad augstākajā valsts karoga mastā plīvos valsts karogs.

Olga Rajecka ir latviešu dziedātāja un vokālā pedagoģe, pazīstama galvenokārt pateicoties dalībai grupās "Eolika" un "Turaidas roze", kā arī veiksmīgai solodarbībai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:39

Jaunākās diskusijas