Agnese Zeltiņa atklāj, kas ir viņas lielā mīla

tautaruna.lv 17.novembris 2019, 11:24
 
Emīls Desjatņikovs/F64 Photo Agency
Rotu māksliniece un aktrise Agnese Zeltiņa sociālajā tīklā instagram atklājusi, kas ir viņas lielā mīlestība.
"Visi mani draugi un tuvākie zina par manu lielo mīlestību uz Itāliju," saviem sekotājiem klāsta rotu darinātāja. "Tur pavadīju 2 gadus mācoties itāļu valodu, ceļojot un kļūstot par absolūtu šīs skaistās valsts,vēstures un kultūras apbrīnotāju. Nemirstīgais komponists Džuzepe Verdi ir teicis :”You may have the universe if I may have Italy.”Un es viņam pievienojos. Itāliju nevar aprakstīt, to nepieciešams baudīt, redzēt, nogaršot, izsmaržot, uzklausīt un sajust ar visu sirdi un dvēseli... Arī itāļu attiecības ar ēdienu ir atsevišķa sadaļa - tas ir kaut kas svēts un absolūti, vitāli un svarīgs, tā ir viņu kultūras neatņemama sastāvdaļa," norāda aktrise, kura līdzās glaimojošajiem vārdiem par Itāliju publicējusi attēlus no viesošanās itāļu restorānā.
View this post on Instagram

A post shared by Agnese Zeltiņa (@actressagnesezeltina) on

Tiesa, reiz aktrise veltījusi arī vārdus savai dzimtenei Latvijai.

"Oktobra pēdējās dienas sev līdzi atnesušas aukstumu un beidzot laikam arī man vajag pirkstaiņus. Latvijā protams mani fascinē fakts, ka mums nav maigu laika pāreju kā rezultātā no iešļūcenēm uzreiz jākāpj zābakos un no topiem - siltās jakās. Skaisto kurpju un plāno sezonas mēteļu vilkšanas periods izpaliek... Vai nu ir ļoti īsu laikaposmu," saka aktrise un uzņēmēja.

Agnese Zeltiņa ir latviešu teātra, kino un televīzijas aktrise, modele, rotu dizainere un uzņēmēja. 2013. gada 4. decembrī izveidojusi savu rotu zīmolu un uzņēmumu SOULSTONES.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas