FOTO: Princis Čārlzs pārsteidz sekotājus ar pirmo personīgo ierakstu soctīklos

tautaruna.lv 18.novembris 2019, 19:05
 
EPA / Scanpix / LETA
Arī karaliskajai ģimenei nav sveši sociālie mediji un tos jau sen izmanto lielākā daļa ģimenes locekļu, veidojot gan individuālos, gan laulāto pāru profilus. Jāteic gan, ka ierakstus tajos lielākoties publicē ģimenes nolīgtie profesionāļi, taču dažreiz paši karaliskās ģimenes pārstāvji uzņemas publicēt ierakstu. Šoreiz šādi rīkojies princis Čārlzs.

Otrdien ar savu pirmo ierakstu sociālajā vietnē Instagram dalījās Čārlzs, kurš devies uz Indiju, vēsta amerikāņu tabloīds "E!News".

Čārlzs raksta: "Dodoties savā 10. oficiālajā vizītē uz Indiju, vēlējos nodot sirsnīgākos vēlējumus sikhi kopienai Apvienotajā Karalistē un Nāciju Sadraudzībai Guru Nānaka Dēva 550. dzimšanas dienā."

"Principi, uz kuriem Guru Nānaks ir būvējis sikhi reliģiju, kas vada jūsu dzīves, iedvesmo mūs visus - smags darbs, godīgums, cieņa un nesautība. Piekopjot šīs vērtības, sikhi snieguši lielu guvumu šīs valsts attīstbā un turpina to darīt visās iespējamās jomās," turpināts ierakstā.

Nobeigumā Čārlzs atzīst, ka šonedēļ visur tiek godināts šīs reliģijas radītājs un viņš kopā ar sievu vēlējies izteikt savu apbrīnu kopienai. Ieraksta beigās Čārlzs ir parakstījies "Viņa Karaliskā Augstība Velsas princis".

Lai gan Čārlza un Kamillas Instagram profils ir aktīvs kopš 2012. gada, šī ir pirmā reize, kad Čārlzs tajā ievietojis personīgu ziņu.

View this post on Instagram

A post shared by Clarence House (@clarencehouse) on

View this post on Instagram

A post shared by Clarence House (@clarencehouse) on

View this post on Instagram

A post shared by Clarence House (@clarencehouse) on

Guru Nānaks Dēvs - sikhisma dibinātājs un pirmais no desmit sikhisma guru. Savos daudzajos ceļojumos sludināja, ka gan hinduisma, gan islāma reliģijās var atrast ceļu pie dieva. Sludināja visu cilvēku vienlīdzību. Definēja sikhisma trīs pīlārus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:27

Jaunākās diskusijas