Skat, ko Samanta Tīna gribētu saņemt Ziemassvētkos

tautaruna.lv 17.novembris 2019, 18:33
 
Ekrānuzņēmums no Instagram/Samanta Tīna
Dziedātāja Samanta Tīna šobrīd devusies uz Stambulu, Turcijā un saviem sekotājiem sociālās vietnes Instagram sadaļā "īsie stāstiņi" publicējusi video no ceļojuma.
Vienā no "stāstiņiem", kurā redzams zeltlietu stends kādā iepirkšanās vietā, dziedātāja smej, ka šeit var smelties idejas viņas Ziemassvētku dāvanai.
"Ja kāds vēl nav izdomājis man [kādu] Ziemassvētku dāvaniņu uzdāvināt, nu tad tādu mazu, mīļu zelta stienīti. Paldies," video smej dziedātāja.

Ekrānuzņēmums no Instagram/Samanta Tīna

Ekrānuzņēmums no Instagram/Samanta Tīna

Jau ziņots, ka 360TV un Yotube kanāla "Brīvdienas TV" veidotā šova “Četri uz koferiem” ietvaros dziedātāja Samanta Tīna piedzīvoja nelāgu mirkli Barselonā, kad viesnīcā dziedātāja sajauca stāvus un centās iekļūt svešā istabā.

Rudens sākumā Samanta Tīna bija devusies uz Spāniju. Dziedātāja atzinusi, ka aizvadītā vasara bijusi ļoti piesātināta ar dažādiem projektiem, tāpēc atpūtu nācies baudīt rudenī.

Samanta Tīna plašākai sabiedrībai kļuva pazīstama 2010. gadā pēc dalības LNT televīzijas šovā "O!Kartes akadēmija", kurā izcīnīja uzvaru un iespēju trīs mēnešus mācīties Tech Music School mūzikas skolā Londonā. 2013. gadā dziedātāja izdeva savu pirmo albumu "Tagad esmu cita".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:38

Jaunākās diskusijas